PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Call of Duty: Black Ops 3

Bättre än på många år

Efter braksuccén Modern Warfare har vi fått sju uppföljare på lika många år. Call of Duty: Black Ops 3 bygger vidare på nyheterna från fjolårets Advanced Warfare och gör det mesta bättre.

En väl beprövad strategi bland fans av Electronic Arts årliga sportspel är att hoppa över varannan utgåva eftersom skillnaderna är så små. I fallet Call of Duty är det svårare eftersom det titt som tätt dimper ner ett spel som på ett eller annat sätt känns viktigare än de andra. Black Ops 3 är ett sådant.

Jämför priser på Black Ops 3 här.

Spela med vänner

Den stora nyheten är att det numera går att spela kampanjen över nätet tillsammans med tre andra spelare, och för någon som automatiskt tappar fokus och slår på autopiloten när det vankas hjärndöd rälsskjutare är det ett stort lyft. Dels för att man känner ett visst ansvar inför de andra spelarna, dels för att det – åtminstone rent teoretiskt – kan uppstå situationer som inte är förutbestämda in i minsta detalj.

cod black ops 3 street battle 2

Mycket innehåll

Liksom de senaste spelen utspelar sig Call of Duty: Black Ops 3 en bra bit in i framtiden och utvecklingen är välkommen. Medan de tidiga spelen ibland kunde bli direkt osmakliga i sina krigsskildringar känns robotar, fantasivapen och superkrafter betydligt trevligare.

Annons

Utvecklaren Treyarch har för övrigt vräkt på med mer innehåll än i något annat Call of Duty-spel. Zombie-läget är mer omfattande än någonsin och flerspelarläget är lika slipat som alltid. Raketryggsäckar och väggspringande har blivit framträdande komponenter och tillsammans med det nya specialistsystemet, som låter varje spelare välja en fräsig specialare, känns matcherna snabbare, roligare och mer oberäkneliga än någonsin förut.

cod black ops 3 street battle 1

Info
  • Genre Shooter
  • Format PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC
  • Utvecklare Treyarch
Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Call of Duty: Black Ops 3

Efter braksuccén Modern Warfare har vi fått sju uppföljare på lika många år. Call of Duty: Black Ops 3 bygger vidare på nyheterna från fjolårets Advanced Warfare och gör det mesta bättre.


4
Vi diggar
  • Fantastisk multiplayer
  • Co-op för fyra spelare
  • Galet mycket innehåll
Vi dissar
  • Det känns ju igen…
  • Repetitiv kampanj
Visa kommentarer / Kommentera nu
Call of Duty: Black Ops 3 - Bättre än på många år
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17