PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

Är framtiden spännande nog?

Call of Duty: Black Ops 2

Med årets Call of Duty-spel har Treyarch tagit steget in i en förvånansvärt välbekant framtid.

Året är 2025. Världen befinner sig i ett osäkert tillstånd som får kalla kriget att framstå som en örfil utanför korvkiosken en fredagskväll. Som om inte det skulle vara nog har den karismatiske cyberterroristen Raul Menendez tagit kontroll över amerikanernas automatiserade försvar och nu är det upp till ett gäng biffiga soldater att ställa allt till rätta.

Fullt ös från början till slut

Kampanjen för en spelare bjuder på samma osmakliga berg- och dalbana som vi är vana vid. Inom loppet av några minuter har jag avfyrat raketgevär från en hästrygg, åkt vingdräktslalom mellan trädtoppar och förmodligen utrotat ett folkslag eller två.

Den blygsamt futuristiska inramningen bjuder på några nyheter i form av häftiga gevärssikten, fyrbenta robothundar och fjärrstyrda drönare, men för någon som spelat varje Call of Duty-spel sedan 2007 är det plågsamt uppenbart att det i allt väsentligt handlar om samma gamla spel i nya kläder.

Ett väloljat maskineri

Flerspelarläget är precis lika bra som vanligt och banorna är de intressantaste på länge. Att spelaren numera tillåts välja bort sekundära vapen eller granater för att istället plocka på sig några extra färdigheter tillför ytterligare djup och för den som vill ta sitt tävlande till nästa nivå kommer det nya ligaspelet som på beställning.

Annons

Det är lätt att klanka ner på Call of Duty-spelen för att serien mer eller mindre har stått och stampat de senaste fem åren, men å andra sidan står den och stampar på en synnerligen trevlig plats och om du har för avsikt att spela Call of Duty i ett år till finns det ingen som helst anledning att hoppa över Black Ops 2.

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

Är framtiden spännande nog?

Med årets Call of Duty-spel har Treyarch tagit steget in i en förvånansvärt välbekant framtid.


4
Vi diggar
  • Framtiden
  • Flerspelarläget
  • Ligaspel
Vi dissar
  • Enspelarläget
  • Storyn
Visa kommentarer / Kommentera nu
Är framtiden spännande nog? - Call of Duty: Black Ops 2
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17