PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
3

Army of Two: The Devil’s Cartel

Bromance i Mexiko

Soldatkompisarna Alpha och Bravo har lyckats hamna mitt i en drogkonflikt i de farligaste delarna av Mexiko. Enda utvägen är samarbete och en jäkla massa vapen.

Efter ett kortare introduktionsuppdrag, där de tidigare huvudrollsinnehavarna Salem och Rios agerar mentorer, skickas nyrekryterade Alpha och Bravo till sitt första riktiga åtagande; att skydda en högt uppsatt politiker som driver en kampanj mot droger i Mexiko. Men staden de hamnar i är fullproppad med skurkar och självklart dröjer det inte länge innan politikern kidnappas och det blir upp till Alpha och Bravo att rädda honom. armyOfTwo_3

Smidig kontroll
Kontrollen känns förbättrad jämfört med tidigare delar i serien. Alpha och Bravo rör sig smidigt från skydd till skydd och att tillsammans med en vän flankera motståndare från olika håll fungerar som det ska. En rapp dialog mellan de två legoknektarna pågår spelet igenom och är stundtals rolig och originell men också stundtals löjlig och klyschig. Kampanjläget är uppdelat i olika uppdrag och mellan dem kan du fokusera på annat, som att köpa eller modifiera vapen, kläder och ansiktsmasker.

armyOfTwo_2

Intensivt kulregn
När spelet väl pågår är tempot högt och kulorna många. Spelet har inte mycket till handling och ai:n kan ibland vara stendum, men det är inget man tänker på under de intensiva striderna. Medan de olika miljöerna rivs sönder av tusentals kulor och Alpha och Bravo fyller skurkar med bly byggs en raserimätare upp och när den är full aktiveras ett smått fantastiskt överläge som kallas för “overkill”. Det gör dig bland annat odödlig och ger dig oändligt med ammunition men gör också så att varje skott som träffar en fiende skjuter av den kroppsdel som träffats. Underhållande!

armyOfTwo_1

Efter några timmar av enformigt stridande och ett oräkneligt antal fiendesoldaters liv på mitt samvete är kampanjen över. Men en stor mängd av extrabonusar som samlande till bättre vapen och perfekt avklarade uppdrag ger Army of Two: The Devil’s Cartel ett visst omspelningsvärde, i alla fall om du spelar splitscreen med en vän.

Annons

Army of Two: The Devil’s Cartel

Soldatkompisarna Alpha och Bravo har lyckats hamna mitt i en drogkonflikt i de farligaste delarna av Mexiko. Enda utvägen är samarbete och en jäkla massa vapen.


3
Vi diggar
  • Grym action
  • Co-op
Vi dissar
  • Dumma fiender
  • Storyn
Visa kommentarer / Kommentera nu
Army of Two: The Devil’s Cartel - Bromance i Mexiko
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17