PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen
4

2014 Fifa World Cup Brazil

Avspark för årets fotbollsfest

I sommar är det äntligen dags för det tjugonde världsmästerskapet i fotboll, men har du svårt att hålla tillbaka suget kan du redan nu snöra på dig fotbollskorna och kämpa hem den åtråvärda trofén.

Sverige misslyckades visserligen med att kvala in sig till slutspelet i årets VM, men det behöver inte hindra dig från att hjälpa Zlatan och kompani hela vägen från kvalspel till ett efterlängtat guld i spelläget “Road to world cup”. Fifa World Cup Brazil innehåller nämligen inte mindre än 7000 spelare, 20 arenor och över 200 lag, däribland vårt kära blågult.

2014FWCB_heading

Huvudspelet – Viktigare än någonsin
På den tekniska sidan hittas framförallt två nyheter: “response dribbling” och “pinpoint passing”. Det förstnämnda innebär kortfattat att de mer skickliga spelarna fått en betydligt bättre bollkontroll. Små vick på styrspaken resulterar i millimeterprecisa vändningar och finter, men kan också sluta med att bollen studsar ifrån din spelare om denne inte är speciellt teknisk. “Pinpoint passing” förbättrar passningskänslan, och allt från längre inlägg till kortare bredsidor både ser bättre ut och känns lättare att träffa rätt spelare med.

Även huvudspelet har putsats på, och har aldrig känts mer realistiskt i ett fotbollsspel. Det smäller rejält i luftrummet och ett feltajmat upphopp eller en missbedömd position kan få förödande konsekvenser, som en förlorad nickduell eller en nickskarv som skickar bollen rakt till en fristående motståndare.

2014FWCB_italy

Genuin VM-känsla
Bollfysiken tycks bara bli bättre och bättre för varje generation av Fifa, och det känns som att vartenda tillslag påverkar bollen på ett annorlunda sätt. Men framförallt så är atmosfären i matcherna fantastisk. Det viftas med flaggor, blåses i vuvuzelor och publiken jublar i lustiga hattar, både på läktarna och framför tv-skärmar på stora torg. En riktig VM-fest!

Annons

Dagens bästa priser på Pricerunner
  • Inget för dig? Du hittar många fler produkter hos PriceRunner

2014 Fifa World Cup Brazil

I sommar är det äntligen dags för det tjugonde världsmästerskapet i fotboll, men har du svårt att hålla tillbaka suget kan du redan nu snöra på dig fotbollskorna och kämpa hem den åtråvärda trofén.


4
Vi diggar
  • Kontrollen
  • Bollfysiken
  • VM-känslan
Vi dissar
  • Inget släpp till Playstation 4 eller Xbox One.
Visa kommentarer / Kommentera nu
2014 Fifa World Cup Brazil - Avspark för årets fotbollsfest
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17