PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen

Star Wars i Family Guy-kostym

Digital Lifes filmhörna levererar ett sista-minuten-tips till dig som fortfarande har ett hål i julklappssäcken att fylla eller om du redan nu vill börja sukta efter mellandagarnas shoppinggodis. Den 22 december släpps dvd-boxen med Star Warsparodin – Family Guy Trilogy.

Boxen är en humorfylld tolkning av det välkända rymdäventyret signerat teveserien Family Guy. Sedan tidigare har Family Guy: Blue – Harvest och Family Guy: Something, Something, Something Dark Side givits ut på dvd, men nu när även del tre i serien, Family Guy: It´s A Trap!, kommer ut så finns samtliga filmer också samlade i en välmatad box. I sann Family Guy-anda är satiren bitande och de populärkulturella preferenserna vältaliga. Boxen lämpar sig därför till både den som gillar Star Wars eller är supporter av familjen Griffin. För den som är ett fan av båda får boxen betraktas som ett obligatorium. Bland extramaterialet finns, förutom obligatoriska kommentatorspår och ”bakomfilmer”, en intervju med George Lucas och annat smått och gott. 60 till 90 minuter extramaterial (exklusive kommentarorspår) finns tillgängligt på varje dvd-skiva.

När Family Guy tar klivet ut i rymden får Peter inta rollen som Han Solo och Chris förvandlas till en fjunig Luke Skywalker. Lois blir den fagra Prinsessan Leia och Stewie blir en salt minikopia av Darth Vader.

I trilogins sista kapitel ger sig familjen Griffin ut på nya intergalaktiska äventyr i sin egen version av Jedins Återkomst. Luke Skywalker och Prinsessan Leia beger sig till ökenplaneten Tatooine för att rädda Han Solo från den fruktade gangstern Jabba the Hutt (Joe). Väl tillsammans igen ger sig rebellerna ut för att bekämpa Rymdimperiet. Samtidigt konspirerar Kejsaren (Carter Pewterschmidt) och Darth Vader om hur de ska få Luke att gå över till den mörka sidan. Skywalker är dock fast besluten om att återupptäcka Jedin inom sin far. Kämparna för kraftens olika sidor möts slutligen i en strid som kommer att avgöra galaxens öde.

Bland rösterna hör vi bland andra Patrick Stewart och Michael Dorn från Star Trek, Adam West från Batman och Carrie Fisher från den riktiga Star Wars-trilogin.

Annons

Visa kommentarer / Kommentera nu
Star Wars i Family Guy-kostym - Film, Nyheter
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17