PriceRunner Digital Life
Välkommen till PriceRunner Digital Life – full koll på den digitala världen

BIOFAVORITER I SOMMAR

Sveriges sommarväder är något av ett mysterium och dina kvällsplaner innehållandes strandbarer och fruktiga drinkar kommer antagligen krossas många gånger. Men misströsta inte, biograferna erbjuder något för alla i sommar!

Stencool action
Vietnamveteranerna från 80-talets kanske mest godhjärtade tv-serie The A-team har nu bytts ut mot avdankade Irakkrigssoldater. Här finns en karaktär för alla smaker. Först ut har vi gruppens ledare och strateg, Hannibal, som också står för filmens kortaste oneliners. Den bufflige B.A. (som passande nog spelas av UFC-legendaren Rampage Jackson) fick sitt smeknamn från sin “Bad Attitude” och är den i gänget som besitter mekanikerskillsen. För de kvinnliga åskådarna har vi gängets pretty face, charmören Faceman och humorn är piloten Howling mads säkra kort. The A-team kan bli riktigt, riktigt underhållande och passar perfekt när regnet sätter p för uteserveringsplanerna.

Söt romantik
Alla kan uppskatta lite lättsmält kärleksdravel då och då, och när lördagspicknicken med pinglan/hunken från stranden inte kan bli av på grund av vädret är en kväll i biomörkret ett bra alternativ. Amanda Seyfried är på hugget i år och har huvudroller i en rad storfilmer. I Letters to Juliet spelar hon Sophie, en något besviken fästmö som under en kärlekssemester till Verona får underhålla sig själv bäst hon kan. Under tiden som hennes blivande make samlar matinspiration till sin nyöppnade restaurang i New York, driver rastlösheten Sophie mot att nysta i en femtio år gammal kärlekshistoria. Här är det bara att låta biograferna servera myskänslan och luta sig tillbaka.

Fantasifullt äventyr
För oss som älskar äventyrsfilmer á la National Treasure kommer nu Trollkarlens Lärling på bio. Den borde falla oss i smaken och som vanligt när Disney gör spelfilm kan vi förvänta oss storslagna scener och dräpande färgkavalkader. Att se Nicholas Cage spela den gode Manhattan- trollkarlen Balthazar Blake kvalar snabbt in på listan över saker att göra en halvdann sommarkväll och vi ser redan fram emot premiären.

Visa kommentarer / Kommentera nu
BIOFAVORITER I SOMMAR - Film, Feature
PriceRunner Digital Life
Framtidsvägen 16 Växjö, Kronoberg 351 96
Phone: 0470 - 72 47 17