Espresso Kaffebryggare & Kaffemaskiner

 

De tre bästa
espressomaskinernaEspressomaskin

Allt fler väljer en espressomaskin (även kallad expressomaskin) framför den traditionella kaffebryggaren. Det var länge sedan man som kaffedrickare var tvungen att uppsöka ett café för att få en god kopp espresso. Nu fixar du det på ett kick hemma i köket. Allt som behövs är rätt maskin och lite kunnighet. Utbudet av espressomaskiner är stort och här på PriceRunner hjälper vi dig att hitta modellen du söker. Ditt sökande går fortare om du använder dig av vårt filtreringssystem.

För att hitta den bästa espressomaskinen kan det vara en god idé att jämföra de olika modeller du finner i din sökning samt att läsa de olika ”bäst i test”-artiklar som vår espressomaskin test.


De billigaste espressomaskinerna

Modeller

Maskinerna varierar inte bara i storlek och form. Då man ska köpa en espressomaskin får man även välja mellan allt från manuella till helautomatiska espressomaskiner. En avgörande faktor i valet av maskin är hur erfaren du som köpare är. Det krävs en viss kunskap för att använda en manuell espressomaskin. Väljer du att köpa en helautomatisk maskin är din espresso bara ett knapptryck bort medan manuella maskiner kan kräva att du ska göra allt från att mala och dosera dina kaffebönor till att, på de riktigt avancerade modellerna, själv hålla koll på vattentrycket. De helautomatiska maskinerna kräver i regel lite mer plats än de halvautomatiska.

Priserna på expressomaskiner varierar ordentligt mellan modellerna. Helautomatiska ligger högre i pris men å andra sidan får man inte glömma att de manuella maskinerna kräver en del extra tillbehör, såsom kaffekvarn.

Rengöring

Ytterligare en sak som är viktig att tänka på då du funderar på vilken modell du vill ha är rengöringen. Har du tid och ork till att rengöra flera smådelar efter varje bryggning eller föredrar du en självrengörande modell? För att espressomaskinen ska fungera ordentligt krävs det att den är ordentligt rengjord, så där inte finns rester av kaffepulver i den.

Tillverkare

Det finns många tillverkare att leta espressomaskiner bland. Obh nordica, Bosch (Bosch Tassimo) och krups espressomaskin för att nämna de mest känst. Gör en sökning och se vilken modell som passar bäst för dig och dina behov.

Kapacitet kanna: 2 koppar, Espresso, Cappucino, Mjölkskummare mer info

Medelbetyg: 0

Testad av

Köp testet här

Kapacitet kanna: 1 koppar, Espresso, Cappucino, Mjölkskummare, Kapselmaskin mer info

Medelbetyg: 4.6 143 Recensioner

Testad av

Köp testet här
Fler produkter under annonsen

Kapacitet kanna: 1 koppar, Espresso, Cappucino, Mjölkskummare mer info

Medelbetyg: 4.6 26 Recensioner

Testad av

Köp testet här

Kapacitet kanna: 1 koppar, Espresso, Cappucino, Mjölkskummare, Varmvatten mer info

Medelbetyg: 4.4 106 Recensioner

Testad av

Köp testet här

Kapacitet kanna: 2 koppar, Espresso, Cappucino, Mjölkskummare, Varmvatten mer info

Medelbetyg: 0


Tillverkare

Espresso

Cappuccino

Kapselmaskin

Perkolator

Filterbryggare

Mjölkskummare

Varmvattenfunktion

Kaffekvarn

Integrerad

Espressopipar

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 23