De tre bästa
mattornaMattor – både praktiskt och snyggt!

I hemmet kan du med hjälp av mattor skapa ett golv som blir varmt och färgglatt. Hos PriceRunner kan du jämföra priser och hitta de återförsäljare som har billigast mattor. Du kan också sortera produkterna efter popularitet, nyhet och betyg. Exempel på ett par populära märken är House Doctor, Fabula Living och Jotex.

Mattor för olika smaker och användningsområden

Innan du köper en matta är det bäst att tänka på vilken funktion du vill att din matta ska ha. Ska den vara i köket och skydda golvet eller ska den vara i vardagsrummet och bli ett snyggt komplement till resterande inredning? Oavsett val så kan du hos PriceRunner jämföra återförsäljare som har bäst mattor.

Det finns väldigt många olika mattor som t.ex. badrumsmattor, barnmattor och entrémattor. De varierar en hel del i material och design där du kan hitta allt från plastmattor till ryamattor, handknutna, maskinknutna och flatvävda mattor. Priset kan variera från ett par hundralappar till flera tusen kronor, beroende på hur mattan är producerad samt vilket material den är gjord av. Billiga mattor är ett bra val om de kommer att utsättas för mycket slitage.

Mattor är utmärkta för att hålla det kalla golvet varmt för fötterna, speciellt under vintermånaderna. De kan också användas för att undvika att golvet repas när man har möbler på det och när man ska flytta runt sina möbler.

De tre billigaste mattorna

Så håller du mattan ren

Om din matta kommer att utsättas för vardaglig användning som t.ex. badrumsmattor och köksmattor så ska du helst välja ett material som kan tvättas i vanlig tvättmaskin eller välja en plastvariant som går att torka av. Finare mattor som t.ex. persiska mattor, kan man enkelt hålla rena genom regelbunden dammsugning. Skulle olyckan vara framme och du råkar spilla lite rödvin så finns det speciella fläckborttagare att köpa för en billig peng.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Form

Ursprung

Färg

Material

Bredd

Längd

Tjocklek

Tillverkningsmetod ?

Design ?

Mönster

Fringes

Luggtyp ?

Ålder

Märke

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 4465