Barnvagnar

 

De tre bästa
barnvagnarnaBarnvagnar för alla smaker

Att hitta en barnvagn som passar dina behov kan verka lättare sagt en gjort. Det gäller att veta vad man vill ha och planera efter hur ens livspussel ser ut. Det kan till exempel vara stor skillnad på vilken vagn du ska köpa beroende på om du bor på landet eller i stan, går på stigar eller trottoarer, har ett eller flera barn eller behöver få plats i en liten hiss eller inte.

Det kan även vara till hjälp att se hur andra har valt. I diagrammen nedan har vi tagit fram statistik över de populäraste barnvagnstillverkarna på PriceRunner som förhoppninsgvis kan vara till hjälp för dig i ditt barnvagnsköp.

Gemensamt för alla barnvagnsköpare är dock att tänka på om man vill ha en ligg-, sitt- eller duovagn. Bra att ha i bakhuvudet vid ett sådant beslut är att liggdelen ofta inte används under speciellt lång tid och att en duovagn då kan vara det bättre alternativet. Man får inte heller glömma bort säkerheten. Det är ju faktiskt något av det värdefullaste vi har som ska transporteras i barnvagnen. En säker barnvagn är en stabil barnvagn. En barnvagn där barnet inte når ner till hjulen, kan klämma sig i hantaget eller komma åt spakar för att fälla ihop vagnen kan vara bra att tänka på vid barnvagnsköpet.

Andra faktorer som påverkar är bland annat vikt, utrymme för skötväska, lätthanterlighet och smidighet vid hopvikning av vagnen då den ska transporteras med exempelvis bil. Sen kan det även vara värt att tänka på om man vill ha en barnvagn där man kan lägga till, eller ta bort, småfinesser som t.ex. specialsydda överdrag, olika storlekar på hjul eller höj- och sänkbart handtag.

På PriceRunner kan du söka efter barnvagnar som passar just dig. Sortera barnvagnarna efter pris, popularitet, nyheter eller betyg och hitta det alternativet som känns bäst. PriceRunner listar billiga barnvagnar i olika modeller från flera olika återförsäljare och du kan med enkelhet jämföra priser på vagnarna innan du bestämmer dig, allt för att du ska kunna hitta vad just du vill ha!

De billigaste barnvagnarna

Fler produkter under annonsen

Filter

Prisintervall

  • -

Tillverkare

Antal platser

Joggingvagn

Justerbart draghantag

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 32