Rakapparater

 

De tre bästa
rakapparaternaRakapparater

För många män ska det vara en okomplicerad, snabb och behaglig upplevelse att raka sig. Tiderna då män kunde sätta sig i barberarstolen och låta en professionell barberare pyssla om en är förbi. Lyckligtvis är det inte nödvändigt att ta fram rakskummet och rakkniven där hemma. Rakapparater finns idag i många olika versioner från de mest basala till de nästan lyxiga.

Innan man köper en ny rakapparat bör man överväga på vilket sätt och hur ofta man har tänkt raka sig. Om man tycker bäst om den traditionella formen med skrapa, kan man köpa en rakapparat som imiterar denna typen av rakning. Dessa typer av rakapparater släpper ut lotion under rakningen så att huden inte torkas ut, men rakar ändå väldigt tätt inpå huden. Om man har känslig hud som inte tål att rakas ofta, kan detta vara en riktigt bra lösning.

Några rakapparater använder sig av roterande rakblad, medan andra använder vibrerande blad. Den ena teknologin är minst lika bra som den andra, det är mer en fråga om smak och behag om man väljer den ena framför den andra. Om man inte vet vilken typ man föredrar, finns det lyckligtvis många olika tillverkare som erbjuder 30-dagars nöjdhetsgaranti på sina produkter. På så sätt kan man prova den ena eller andra teknologin utan att binda sig i förväg. Om man inte är nöjd kan man lämna tillbaka rakapparaten till tillverkaren och få pengarna tillbaka.

Moderna rakapparater erbjuder som regel en snygg design och är lätta att rengöra efter användning. Många tål vatten och kan därför användas i duschen. De billigare modellerna har oftast sladd, men som regel kan rakapparater laddas upp i förväg, vilket gör dem lättare att hantera framför spegeln. En snygg och skonsam rakapparat kan ge dig en bra start på dagen.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Funktioner ?

Användningstid trådlös ?

Laddningstid ?

Snabbuppladdningstid ?

Rengöring

Batterityp ?

Tillgängliga färger

Vikt

Testad produkt

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 12