Väderstationer

 

De tre bästa
väderstationernaVäderleksstation

Bli gatans lokala väderpresentatör med din helt egna väderstation. Nu är det slut på småsnack om vädret och att gissa temperaturen nästa gång du pratar med grannen över häcken. Med en väderstation kan du bli lite av en expert och komma med egna väderprognoser, beräkningar av temperatur, luftfuktighet och nederbörd.

Upptäck det stora urvalet av väderstationer och hitta din personliga favorit redan idag. Det finns nämligen många olika typer av väderstationer - från de mycket klassiska utomhustermometrarna som endast visar den aktuella temperaturen, till mer avancerade och trådlösa väderstationer som är avsedda för inomhusbruk och har en mängd funktioner.


De billigaste väderstationerna


En väderstation kan mer än att bara berätta om temperaturen här och nu. Väderstationer kan också indikera temperaturen under de närmaste dagarna och informera om vädertrender i allmänhet. Blir det regn, snö, sol eller blåst? Dessutom kan väderstationen - beroende på märke och modell - även beräkna luftfuktigheten tack vare den inbyggda hygrometern, samtidigt som den också kan mäta vindhastighet, månfas, lufttryck och daggpunkt.

Några väderstationer kan dessutom berätta om vädret i andra storstäder i Europa, och de kan också mäta nederbörd och fungera som en väckarklocka om du skulle behöva det. Alla väderstationer är av hög kvalitet och kan tillgodose alla behov. Det är bara att ta reda på vad du behöver.

Med en av de många modellerna kan du få mycket mer noggrann lokal väderrapport från t.ex. din trädgård, balkong eller terrass. Du kan även mäta temperatur, vindhastighet och -riktning, samt lufttryck och -fuktighet via trådlösa sensorer. Flera av modellerna har också förmågan att mäta kylindex, den s.k. chill-faktorn. Det kan hjälpa till att besluta om man ska ta med en extra tröja. En väderstation ger dig många alternativ och extra igenkännande på din gata.

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Typ

Funktioner

Placering

Teknik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 51