D-Vitaminer Hälsokost och Kosttillskott

 

De tre bästa
D-vitaminernaD-vitamin

D-vitamin upprätthåller balansen mellan fosfat och kalcium i blodet och främjar benbildningen i kroppen. Vitaminet är bra för njurar, ben och tunntarm och kan fås genom exempelvis solljus och mat. Mejeriprodukter, fisk och ägg är exempel på saker man kan äta för att få i sig vitamin D. På en solig dag är det inte lika viktigt att kosten innehåller vitamin D.

Vitamin D är ett näringsämne som kommit att bli synonymt med sjukdomsförebyggande och anses enligt ny forskning även motverka hjärtsjukdomar, cancer och diabetes. Fördelarna med detta vitamin är oräkneliga, även om det kan vara skadligt att få i sig alltför stora mängder.


De billigaste d-vitaminerna

Hur du hittar bäst d-vitamin

Får man inte i sig tillräckligt med vitamin D, kan man tidigt i livet drabbas av bristsjukdomar. Hos barn kan denna vitaminbrist leda till att benstommen blir för mjuk, att barnet får ett onormalt stort huvud och andra liknande symptom. Förutom benskörhet kan man även drabbas av exempelvis energiförlust, ökad puls och kramper om man inte får i sig tillräckliga mängder vitamin D.

Under vinterhalvåret, när man i regel vistas mindre i solen, kan det vara en bra idé att förstärka kroppen med vitamin D i form av kosttillskott. Och eftersom fördelarna med vitamin D är så pass omfattande och människor i större utsträckning blivit medvetna om hälsorisker, har olika kosttillskott med bra d-vitamin blivit storsäljare på dagens marknad. Det finns en mängd olika märken att välja mellan, men när du letar efter billigt d-vitamin på PriceRunner kan du styra sökningen efter pris och popularitet, för att snabbt hitta bäst d-vitamin för dig.

Det billigaste D-vitamin du kan hitta på nätet säljs oftast i form av kapslar. Priset för en burk kapslar varierar, beroende på varifrån vitaminet utvunnits. Vissa kapslar innehåller d-vitamin från broskvävnad, andra är helt vegetabiliska där vitaminet kommer från fettet i fårull. Det finns även d-vitamin i flytande form.

Holistic BenStark 60 st

Mineraler, Vitaminer, Tillskott från naturen, Kapslar, Kalci... mer info

från 166 kr

 Jämför priser

Fler produkter under annonsen

Ledins Komplett

Mineraler, Vitaminer, Jod, Järn, Kalcium, Kisel, Koppar, Kro... mer info

från 92 kr

 Jämför priser

Holistic Inflamino 840g

Aminosyror, Mineraler, Protein, Vitaminer, Tillskott från na... mer info

från 489 kr

 Jämför priser

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ ?

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 32