Parfym

De tre bästa
parfymernaHitta rätt damparfym

Att välja parfym är inte alltid lätt. Det är en komplicerad process som är en blandning av dofter, känslor, tillfällen och personligheter. Kvinnor har många parfymer att välja mellan och hos PriceRunner finns ett stort urval i kategorin parfym dam.

Utbudet av damparfymer är brett och det gäller att ta sin tid att lukta på olika parfymer. Många kvinnor väljer till exempel parfym efter årstid eller tillfälle. Tunga parfymer används oftast till utekvällar medan de friska och lätta dofterna passar bättre under dagen. Vissa parfymer är rundare i doften vilket ger ett mjukare intryck medan andra dofter är starkare och sticker ut mer. Tänk också på att parfymer ibland kan dofta olika beroende på personens egna doft så det är värt att testa genom att spraya på armen.

De populäraste damparfymerna

Under parfym dam hos PriceRunner hittar du de populäraste dofterna. När man väljer en parfym så kan man gå efter sin egna personliga känsla och tänka lite på hur man vill dofta. Ska det vara fruktigt och blommigt eller kryddigt och intensivt? Under kategorin parfym dam hittar du många parfymer med söta och fruktiga dofter som citrus, vanilj, choklad, äpple osv. Det är populärt att kvinnor väljer friskare dofter under sommaren och våren och dovare dofter under hösten och vintern.

Kategorisering inom damparfym

När du handlar damparfym så kommer du att stöta på produkter som kallas antingen eau de toilette eller eau de parfym. Skillnaden mellan dessa är koncentrationen av doftämnena. Eau de parfym har en högre doftkoncentration som ligger på 18-40% och håller därför längre. Eau de toilette däremot har en lägre doftkoncentration som ligger på 15-20% och är därför svagare i doften och sitter inte lika länge som eau de parfym.

Det finns både dyra och billiga parfym dam produkter. Hos PriceRunner kan hitta se de bästa, populäraste och billigaste parfym dam produkterna. PriceRunner hjälper dig att jämföra återförsäljare och hitta bäst parfym dam produkter.


Herrparfym för den väldoftande mannen

Att välja parfym är inte alltid lätt. Det är en komplex process som är en blandning av dofter, känslor, tillfällen och personligheter. Män har många parfymer att välja mellan och hos PriceRunner kan du välja bland de populäraste och billigaste parfym herr produkterna.

Inom parfym herr kategorin hittar du oftast olika typer av parfymer som eau de toilette, eau de cologne och after shave. Dessa indelningar indikerar olika doftkoncentrationer där eau de toilette har en koncentration på 15-20% och eau de cologne har en koncentration på 7-14%. Detta innebär att eau de toilette är starkare i doften och håller längre än eau de cologne. After Shave är ett val för dem som vill använda en doft direkt efter rakning och denna är framtagen för att dra samman porerna medan parfymer sprayas på halsen och kroppen. Du kan både hitta dyra och billiga parfym herr produkter.

Herrparfym produkter – en resa genom dofter och känslor

Det finns mycket att välja på i herrparfymkategorin. När du ska välja parfym är det viktigt att tänka på vad du känner doftar gott på dig. Det handlar oftast om en känsla, ett speciellt tillfälle och även årstid. Tänk på om du vill ha en dovare och rundare doft eller en fräsch och fruktigare doft. I parfym herr segmentet hittar man dock lite mustigare dofter som t.ex. muskotnöt, bergamott, sandelträ, vanilj och peppar. Hos PriceRunner kan du hitta de populäraste produkterna inom parfym herr segmentet. Du kan även söka på de bästa och billigaste produkterna inom kategorin parfym herr.

När du ska använda produkter från segmentet parfym herr är det viktigt att tänka på att spraya på hud som är lite fet. Ett tips är att smörja in sig med fuktighetskräm först eftersom alkoholen i parfymen har en uttorkande effekt, vilket krämen motverkar. I princip bör man applicera parfymen på områden där huden är varm för bästa resultat. PriceRunner hjälper dig att hitta de som tillhör de bästa parfym herr produkterna.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Typ ?

Volym ?

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 1941