De tre bästa
damparfymernaHitta rätt damparfymer

Att välja parfym är inte alltid lätt. Det är en komplicerad process som är en blandning av dofter, känslor, tillfällen och personligheter. Kvinnor har många parfymer att välja mellan och hos PriceRunner finns ett stort urval i kategorin parfym dam.

Utbudet av damparfymer är brett och det gäller att ta sin tid att lukta på olika parfymer. Många kvinnor väljer till exempel parfym efter årstid eller tillfälle. Tunga parfymer används oftast till utekvällar medan de friska och lätta dofterna passar bättre under dagen. Vissa parfymer är rundare i doften vilket ger ett mjukare intryck medan andra dofter är starkare och sticker ut mer. Tänk också på att parfymer ibland kan dofta olika beroende på personens egna doft så det är värt att testa genom att spraya på armen.

De tre billigaste damparfymerna

De populäraste damparfymerna

Under parfym dam hos PriceRunner hittar du de populäraste dofterna. När man väljer en parfym så kan man gå efter sin egna personliga känsla och tänka lite på hur man vill dofta. Ska det vara fruktigt och blommigt eller kryddigt och intensivt? Under kategorin parfym dam hittar du många parfymer med söta och fruktiga dofter som citrus, vanilj, choklad, äpple osv. Det är populärt att kvinnor väljer friskare dofter under sommaren och våren och dovare dofter under hösten och vintern.

Kategorisering inom parfym dam kategorin

När du handlar damparfym så kommer du att stöta på produkter som kallas antingen eau de toilette eller eau de parfym. Skillnaden mellan dessa är koncentrationen av doftämnena. Eau de parfym har en högre doftkoncentration som ligger på 18-40% och håller därför längre. Eau de toilette däremot har en lägre doftkoncentration som ligger på 15-20% och är därför svagare i doften och sitter inte lika länge som eau de parfym.

Det finns både dyra och billiga parfym dam produkter. Hos PriceRunner kan hitta se de bästa, populäraste och billigaste parfym dam produkterna. PriceRunner hjälper dig att jämföra återförsäljare och hitta bäst parfym dam produkter.

Fler produkter under annonsen

795 kr

795 kr inkl frakt

Paco Rabanne Lady Million Privé 50 ml

Paco Rabanne Lady Million Privé är en ny, sensuell och fängs... mer info

 Till butik

545 kr

545 kr inkl frakt

Gucci Perfume Gucci Flora EdT 30 ml

Flora by Gucci Edp Spray tar dig med till en värld fylld av ... mer info

 Till butik

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Typ ?

Målgrupp

Serie

Volym ?

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 2569