Microsoft Spelkonsoler

 

De tre bästa
XboxNy spelkonsol från Microsoft

Microsoft har nyligen lanserat en helt ny spelkonsol – Xbox One – som är den tredje i ordningen av deras populära spelkonsoler och en av de bästa nya modellerna som kommer ut i år. Den nya spelkonsolen tillhör den så kallade åttonde generationen av spelkonsoler där bland annat de konkurerande Sonys Playstation 4 och Nintendos Wii U ingår. Den är även en uppföljare till Xbox 360 som Microsoft har haft stora framgångar med vilket gör att förväntningarna på deras nylanserade spelkonsol Xbox One är höga. Microsofts mål är att ge sina kunder den mest avancerade spelkonsolen och på samma gång även vara den bästa underhållningskonsolen som gör att du får det absolut bästa från båda världarna. Spel- och underhållningsupplevelsen är som bäst med den effektfulla Xbox One och med andra ord något som du aldrig någonsin tidigare upplevt.

Vad kostar Xbox One?

I Sverige beräknar man att Xbox One kommer att säljas i butik runt slutet av året och att den kommer att kosta 4999 kronor. Du kan finna de billigaste Xbox One här på PriceRunners hemsida samt information om själva spelkonsolen. För att hitta en billig Xbox One bör du med andra ord göra en sökning här på sidan där du enkelt kan jämföra priserna hos de olika återförsäljarna och snabbt få reda på var du kan köpa den billigaste spelkonsolen.


De billigaste Xbox

Varför ska du köpa Xbox One?

Det bästa med nya Xbox One är att du får en otrolig spelupplevelse som helt klart är en av de bästa som går att få. Inte nog med att spelupplevelsen blir total – den nya Xbox One är även utrustad med högteknologiska multimediafunktioner. Med endast ett enkelt knapptyck kan du byta från TV till en film eller spel utan att behöva stänga av och sätta på olika apparater. Det är med andra ord enkelt och behändigt och du får det bästa av allt i samma paket. Framförallt är Xbox One en underbar underhållningskonsol som passar hela familjen och garanterat kommer bli vardagsrummets nya mittpunkt. I paketet ingår också Kinect som även den har utvecklats till att bli mer precis, snabbare och lättanvänd. Dessutom är den utrustad med röst- och rörelseteknik som gör att du genom en enkel mening kan styra konsolen. Även den nya handkontrollen har utvecklats och blivit både mer ergonomisk samt känsligare vilket gör att du kan känna varje rörelse i spelet vilket ger dig en mer realistisk upplevelse. Den enastående Xbox One är med andra ord utrustad med en mängd nya innovativa lösningar samt är en av de biligaste spelkonsolerna ute på marknaden. Hitta den återförsäljare som erbjuder bäst Xbox One pris genom att söka här på PriceRunner.

Fler produkter under annonsen

Svart Stationär konsol med 250GB Intern lagring, Inkluderar Kinect Sports, Kinect Adventures mer info

Medelbetyg: 3.7 3 Användarrecensioner

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ

Lanseringsår

Färg

Samlarutgåva

Medföljande spel

Medföljande tillbehör

Internet-kompatibel

Multiplayerstöd

Stöd för fjärrkontroll

Stöd för trådlösa kontroller

Gränssnitt för trådlös kontroller

Stöd för trådade kontroller

Trådad kontrollerport

Klockfrekvens

RAM

Mediatyp

Intern lagring

GPS

Höjd

Djup

Bredd

Vikt

Antal USB-portar

HDMI ut ?

HDMI In

Digital optisk ut ?

Digital optisk in

S-video ut

S-video in

Komposit ut

Komponent ut

SCART ut

VGA ut

Ethernet-anslutning

Wi-Fi ?

Mobilanslutning

Bluetooth

NFC

Display

Antal displayer

Videoformat ?

Pekskärm

3D ?

HDR

Hörlursutgång

Inbyggda högtalare

Surround-ljud

Inbyggd kamera

Kamerablixt/lampa

Strömkälla

Batteritid

Laddningstid

Batterikapacitet

Märke 1

Sidor: 1

Totalt antal sidor: 1