Sony Spelkonsoler

 

De tre bästa
PlaystationkonsolernaEfterlängtade Playstation 4

I februari tidigare i år lanserade äntligen Sony sin nya och uppdaterade spelkonsol Playstation 4 och denna kommer ut i butikerna den 29e november, men du kan redan nu göra en förbeställning. Spelkonsolen är Sonys uppföljare till framgångsrika Playstation 3 och är den fjärde upplagan av deras populära spelkonsoler. Efter lanseringen av Playstation 4 då vi för första gången fick se den uppdaterade versionen är förväntningarna höga och det är många som går och väntar på att kunna lägga beslag på Sonys senaste och bästa spelkonsol. Det är inte så konstigt eftersom nya effektfulla Playstation 4 är utrustad med en mängd förbättrade tekniska lösningar – allt för att du ska få den bästa möjliga spelupplevelsen.

Hur mycket kostar Playstation 4?

Spelkonsolen kommer att kosta 3999 SEK men det finns återförsäljare som Electro World som annonserat den för 3889 SEK. För att hitta den billigaste Playstation 4 är ett bra tips att jämföra de olika återförsäljarnas priser här på PriceRunners hemsida. Dock, som de flesta Playstation-fantaster vet, så låg Playstation 3 på strax under 6000 SEK när den först lanserades. Den nya Playstation 4 från Sony är betydligt billigare och du får därför valuta för pengarna du spenderar om du tänker på all den toppmoderna utrustningen som du får under skalet. Det är med andra ord en billig investering till spelupplevelse som du köper dig.


De billigaste PlaystationkonsolernaVarför ska du köpa just Playstation 4?

Spelupplevelsen med den enastående Playstation 4 är en av de bästa som du kan få eftersom mycket har satsats på att förbättra grafiken. Du kommer även kunna leva dig in i spelets handling ännu mer än tidigare där spelupplevelsen kommer bli både större och snabbare. Dessutom kommer din spelupplevelse bli total med den nydesignade och mest avancerade handkontrollen Dualshock 4. Dualshock 4 har dubbla analoga spakar som utvecklats och blivit mer exakta. Det finns inbyggda rörelsesensorer, en pekkontroll samt en SHARE-knapp som gör att du kan dela dina spelupplevelser med andra via sociala nätverk. Via handkontrollen kan du även uppleva spelets ljudeffekter och på så sätt inte behöva missa en enda detalj av det. Känslan för spelet får du också genom vibrationsmotorerna i handkontrollen som har blivit starkare. Sony har även med sin innovativa utveckling skapat supersnabba processorer och ett oslagbart systemminne för en billig Playstation 4 där du får ta del av den bästa teknologin till ett bra pris. Kolla här på PriceRunner vilken återförsäljare som har bäst Playstation 4 pris, eller vilket företag som fått bäst betyg när det gäller försäljning av just Playstation 4.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Typ

Lanseringsår

Färg

Samlarutgåva

Medföljande tillbehör

Internet-kompatibel

Multiplayerstöd

VR-stöd

Stöd för fjärrkontroll

Stöd för trådlösa kontroller

Gränssnitt för trådlös kontroller

Stöd för trådade kontroller

Trådad kontrollerport

Tillgängliga internettjänster

Klockfrekvens

RAM

Mediatyp

Intern lagring

GPS

Höjd

Djup

Bredd

Vikt

Antal USB-portar

HDMI ut ?

HDMI In

Digital optisk ut ?

Digital optisk in

S-video ut

S-video in

Komposit ut

Komponent ut

SCART ut

VGA ut

Ethernet-anslutning

Wi-Fi ?

Mobilanslutning

Bluetooth

NFC

Display

Antal displayer

Skärmstorlek ?

Skärmupplösning

Videoformat ?

Pekskärm

3D ?

HDR

Hörlursutgång

Inbyggda högtalare

Surround-ljud

Inbyggd kamera

Kamerablixt/lampa

Strömkälla

Batteritid

Märke 1

Sidor: 1 2

Totalt antal sidor: 2