Parfym herr

 

De tre bästa
herrparfymernaHerrparfym för den väldoftande mannen

Att välja parfym är inte alltid lätt. Det är en komplex process som är en blandning av dofter, känslor, tillfällen och personligheter. Män har många parfymer att välja mellan och hos PriceRunner kan du välja bland de populäraste och billigaste parfym herr produkterna.

Inom parfym herr kategorin hittar du oftast olika typer av parfymer som eau de toilette, eau de cologne och after shave. Dessa indelningar indikerar olika doftkoncentrationer där eau de toilette har en koncentration på 15-20% och eau de cologne har en koncentration på 7-14%. Detta innebär att eau de toilette är starkare i doften och håller längre än eau de cologne. After Shave är ett val för dem som vill använda en doft direkt efter rakning och denna är framtagen för att dra samman porerna medan parfymer sprayas på halsen och kroppen. Du kan både hitta dyra och billiga parfym herr produkter.

De tre billigaste herrparfymerna

Herrparfym produkter – en resa genom dofter och känslor

Det finns mycket att välja på i herrparfymkategorin. När du ska välja parfym är det viktigt att tänka på vad du känner doftar gott på dig. Det handlar oftast om en känsla, ett speciellt tillfälle och även årstid. Tänk på om du vill ha en dovare och rundare doft eller en fräsch och fruktigare doft. I parfym herr segmentet hittar man dock lite mustigare dofter som t.ex. muskotnöt, bergamott, sandelträ, vanilj och peppar. Hos PriceRunner kan du hitta de populäraste produkterna inom parfym herr segmentet. Du kan även söka på de bästa och billigaste produkterna inom kategorin parfym herr.

När du ska använda produkter från segmentet parfym herr är det viktigt att tänka på att spraya på hud som är lite fet. Ett tips är att smörja in sig med fuktighetskräm först eftersom alkoholen i parfymen har en uttorkande effekt, vilket krämen motverkar. I princip bör man applicera parfymen på områden där huden är varm för bästa resultat. PriceRunner hjälper dig att hitta de som tillhör de bästa parfym herr produkterna.

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Serie

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 646