Utemöbler

 

De tre bästa
utemöblernaUtemöbler

Utemöbler är möbler för utomhusbruk. Det kan vara stolar och bord som man använder på sin altan eller sin terrass, en vilstol man flyttar runt i trädgården eller en hängmatta man knyter fast i äppleträdet.

Utemöbler är naturligtvis mer utsatta för väder och vind jämfört med inomhusmöbler, och därför är det viktigt att välja möbler som har en sådan kvalitet och utformning att de kan klara av det svenska vädret. Man kan också välja lite känsligare möbler och sedan se till att flytta in dem i huset eller i ett förråd när ovädret rasar.


De billigaste utemöblernaDet finns utemöbler till många olika syften. Många utgår från att ha ett utesmöbelset med stolar och bord. Andra köper utebord och utestolar var för sig, så att de kan sättas ihop allt efter behov. Det finns också möjlighet att skaffa en trädgårdsbänk eller en bekvämare sittpats, som är lik en inomhussoffa. Om man älskar solen letar man kanske också efter en solstol eller solsäng som man kan tillbringa de varmaste dagarna på

Ofta använder man lösa dynor på utomhusmöbler och liggfåtöljer. Det ger dig möjligheten att ta bort dynorna om det regnar eller är fuktigt. Om man har många dynor kan det vara en bra idé att köpa en dynlåda, där dynorna kan ligga torrt utan att ta plats inomhus.

Till ett komplett trädgårdsmöblemang tillhör även ett parasoll eller en markis som kan skärma av från solen när den blir för stark.

De olika typerna av utemöbler finns i en stor variation av material och kvaliteter. Traditionellt sett är de flesta möblerna producerade i hårda träslag som kan motstå vind och väder, men det finns också en hel del produkter i olika plastmaterial och metall. Dynor och sittkuddar är vanligtvis gjorda i ett skummaterial som är överdraget med tyg. Ett enkelt sätt att fräscha upp sitt utomhusmöblemang är att skaffa nya dynor.

Fler produkter under annonsen

Green Garden Home Däckstol i accasia, Green Garden Home

Däckstolen i accasia är en hopfällbar däcksstol med ställbar... mer info

1 495 kr

1 895 kr inkl frakt

 Till butik

Green Garden HOme Hängstol, Green Garden Home

Mått : 175 x 127 cm. Total längd: 137 cm. Trästång: 112 cm. ... mer info

1 395 kr

1 490 kr inkl frakt

 Till butik

Brafab Molly strandstol Silver/svart

Molly serienHopfällbar strandstol i polyester med pulverlack... mer info

190 kr

340 - 690 kr inkl frakt

 Till butik

Brafab Turin fällstol Teak

Turin serienMarknadens mest prisvärda teakmöbler? Turinserie... mer info

695 kr

845 - 1 195 kr inkl frakt

 Till butik

Brafab Leone soffgrupp Vit med grå dyna 3 hörn & 2 mitt

Leone serienLeone - modern serie av underhållsfria material.... mer info

9 990 kr

10 140 - 10 490 kr inkl frakt

 Till butik

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 5527