Glasögon

 

De tre bästa
glasögonenSkaffa glasögon och se världen med nya ögon

Det finns glasögon för många olika användningsområden och det är viktigt att välja rätt typ för att passa ditt specifika behov. Hos PriceRunner kan du se vem som har billiga glasögon och även sortera kategorierna för att hitta bäst glasögon.

Hitta rätt glasögon för din ansiktstyp

När du ska köpa glasögon så är det viktigt att tänka på din ansiktsform och personliga stil. Det finns flera olika designs inklusive allt från smala glas till runda sådana, samt breda bågar till väldigt tunna. Materialet på bågar varierar också en hel del men brukar oftast vara gjorda av metall eller plast i olika färger. Om du behöver en specifik styrka på dina glasögon är det bäst att först gå till en optiker för att få exakta specifikationer på just den styrka du behöver.


De billigaste glasögonen

Glasögon för olika årstider och aktiviteter

Hos PriceRunner kan du hitta allt från de billigaste glasögonen till de dyrare modemärkena. Behöver du enklare läsglasögon så finns det väldigt praktiska sådana. Det finns hopfällbara och de som kommer med ett smalt och smidigt fodral som inte tar mycket plats. Andra glasögon är gjorda specifikt för dig som sitter framför TV:n eller datorskärmen en längre tid och är mycket populära hos dem som spelar mycket dataspel. Du hittar även produkter som är gjorda för dig som älskar utomhusaktiviteter. Skidglasögon är ett exempel där glasen då är tillverkade av polykarbonat med UV-filter för maximalt skydd mot ultraviolett strålning. Bågarna är ofta gjorda i nylon för att vara extra tåliga. Vissa produkter har även s.k. fotokromatiska glas vilket ger dig 24-timmars skydd. Glasen är producerade så att de ljusnar när solen går ner och är rökfärgade när solen är uppe. Hos PriceRunner kan du hitta de populäraste glasögonen och även sortera produkterna enligt pris.

149 kr

198 - 218 kr inkl frakt

Skyddsglasögon innebandy barn Zone

Skyddsglasögon för innebandyspelare i barnstorlek från Zone ... mer info

 Till butik

139 kr

139 kr inkl frakt

Scotland svart (+1.50)

Svarta läsglasögon som är stora, stilrena och eleganta.Linss... mer info

 Till butik

Fler produkter under annonsen

199 kr

248 - 268 kr inkl frakt

Innebandy Skyddsglasögon junior Svart

Skyddsglasögon för innebandyspelare i juniorstorlek från Zon... mer info

 Till butik

249 kr

249 kr inkl frakt

Grett Sun

Dessa solglasögon placeras utanpå vanliga glasögon (läsglasö... mer info

 Till butik

159 kr

159 kr inkl frakt

Pocket svart (3.50)

Liten nätt unisex modell med fjäderskalmar.Linsstorlek = Liten mer info

 Till butik

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 1075