Glasögon

 

De tre bästa
glasögonenSkaffa glasögon och se världen med nya ögon

Det finns glasögon för många olika användningsområden och det är viktigt att välja rätt typ för att passa ditt specifika behov. Hos PriceRunner kan du se vem som har billiga glasögon och även sortera kategorierna för att hitta bäst glasögon.

Hitta rätt glasögon för din ansiktstyp

När du ska köpa glasögon så är det viktigt att tänka på din ansiktsform och personliga stil. Det finns flera olika designs inklusive allt från smala glas till runda sådana, samt breda bågar till väldigt tunna. Materialet på bågar varierar också en hel del men brukar oftast vara gjorda av metall eller plast i olika färger. Om du behöver en specifik styrka på dina glasögon är det bäst att först gå till en optiker för att få exakta specifikationer på just den styrka du behöver.


De billigaste glasögonen

Glasögon för olika årstider och aktiviteter

Hos PriceRunner kan du hitta allt från de billigaste glasögonen till de dyrare modemärkena. Behöver du enklare läsglasögon så finns det väldigt praktiska sådana. Det finns hopfällbara och de som kommer med ett smalt och smidigt fodral som inte tar mycket plats. Andra glasögon är gjorda specifikt för dig som sitter framför TV:n eller datorskärmen en längre tid och är mycket populära hos dem som spelar mycket dataspel. Du hittar även produkter som är gjorda för dig som älskar utomhusaktiviteter. Skidglasögon är ett exempel där glasen då är tillverkade av polykarbonat med UV-filter för maximalt skydd mot ultraviolett strålning. Bågarna är ofta gjorda i nylon för att vara extra tåliga. Vissa produkter har även s.k. fotokromatiska glas vilket ger dig 24-timmars skydd. Glasen är producerade så att de ljusnar när solen går ner och är rökfärgade när solen är uppe. Hos PriceRunner kan du hitta de populäraste glasögonen och även sortera produkterna enligt pris.

Cavok Läsglasögon Pilot med grad A lins 3.0, Brons

- Cavok Läsglasögon med grad A lins - Fodral Ingår - COVAK f... mer info

99 kr

128 kr inkl frakt

 Till butik

KAYOBA Läsglasögon 3-pk

+3.5 För skarpare korsordslösning och tydligare handling i b... mer info

100 kr

100 kr inkl frakt

 Till butik

Scotland pastell - set med fyra par läsglasögon (+2.50)

Pastellfärgade läsglasögon som är stora, stilrena och elegan... mer info

299 kr

299 kr inkl frakt

 Till butik

Ray-Ban Ray-Ban RX5154 Clubmaster Glasögon 2000

Dessa autentiska Ray-Ban RX5154 Clubmaster 2000 glasögon har... mer info

973 kr

973 kr inkl frakt

 Till butik

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 2304