1. Start
  2. Hem & Hushåll
  3. Kök
  4. Kökstillbehör
  5. Köksutrustning
  6. Skärbrädor
  7. Zeller Skärbrädor

Zeller Skärbrädor

Filtrera
  • Kökstillbehör
  • Köksutrustning
  • Kryddkvarnar
  • Skärbrädor
  • Ugnsformar
  • Diskställ
  • Sifoner
  • Kökstimers
Specifikationer
Mått

36 produkter

Zeller Skärbrädor Zeller granitoptik unterlage Schneidebrett 30cm
-10%

Zeller granitoptik unterlage Schneidebrett 30cm

129 kr116 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller Skärbrädor Zeller 25320 bak-/trancherbräda, bambu, ca Skärbräda

Zeller 25320 bak-/trancherbräda, bambu, ca Skärbräda

Trä, Brun

299 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller Skärbrädor Zeller 24801 hackblock, gummiträd, ca Skärbräda

Zeller 24801 hackblock, gummiträd, ca Skärbräda

Rektangulär, Trä, Gummi, Beige

396 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller Skärbrädor Zeller Skär-/Serveringsbräda 43X24X1,8Cm Handta Skärbräda

Zeller Skär-/Serveringsbräda 43X24X1,8Cm Handta Skärbräda

Trä, Brun

489 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller Skärbrädor Zeller 26289 Kolspis Skärbräda

Zeller 26289 Kolspis Skärbräda

Svart

496 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller Skärbrädor Zeller 26204 25 set 2 Skärbräda

Zeller 26204 25 set 2 Skärbräda

Glas, Transparent

114 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller 26056 plast Skärbräda

Zeller 26056 plast Skärbräda

Rektangulär, Beige

130 kr119 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller 25192 snöar, serveringskort medium Skärbräda
-11%

Zeller 25192 snöar, serveringskort medium Skärbräda

Rektangulär, Bambu, Trä, Brun

158 kr141 kr
Amazon
i 1 butik
Zeller 24510 Griff Schneidebrett
-10%

Zeller 24510 Griff Schneidebrett

165 kr148 kr
Amazon
i 1 butik

Tre tips när du ska köpa skärbräda

Du rekommenderas att ha flera olika skärbrädor. Allra bäst är det att välja olika material till olika råvaror, så att du inte blandar olika bakteriekulturer och lätt håller isär dem. Använd gärna en skärbräda i plast för fisk, kött och kyckling, och en annan för frukt, grönsaker och bröd.

Vilket material du ska välja är egentligen upp till dig.

Träbrädor är ofta ett fint redskap som gärna får stå framme. Det är dessutom ett material som är skonsamt mot knivarna, men brädan behöver oljas och gärna diskas för hand. Plast är sällan lika snyggt och när skärbrädan väl börjat repas bör du byta ut den. Fördelen med en plastskärbräda är att den är enkel att rengöra - vilket är A och O när man hanterar mat. Skärbrädor i marmor eller glas bör endast användas för uppläggning, eftersom de riskerar att förstöra dina knivar.

Många skärbrädor har funktioner som gör dem lite smidigare att använda. Här är några exempel:

  • En skåra längs kanten är toppen för att samla upp köttsaft eller vatten från grönsaker.

  • Handtag gör det lättare att flytta brädan.

  • Gummifötter undertill förhindrar att skärbrädan glider runt.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss