Kökstillbehör

 

De tre bästa
vinställenPraktiskt med vinställ

Hör du till de många människor som gillar att njuta av ett glas rött eller vitt tillsammans med maten eller medan du tittar på ditt favoritprogram på TV? Vinet är en dryck som har framställts i över 8000 år, och redan i antikens Grekland och det gamla Romarriket brukade vinet flöda vid både stora som små fester. Här uppe i Norden är det dock först under de senaste årtiondena som vinet har fått en ordentlig genomslagskraft – vi har onekligen börjat utveckla något som kan liknas en vinkultur. Ett glas gott vin – rött, vitt eller varför inte rosé – kan avnjutas både när man vill ha en stund för sig själv eller i sällskap av goda vänner. Om du är en sann vinälskare kanske du inte nöjer dig med att dricka vin, utan vill även samla på vin från olika länder och av olika årgångar. Då kan ett vinställ komma väl till pass. Du exponerar flaskorna på ett snyggt sätt och hittar dessutom enkelt just det vin som du är sugen på. Genom att välja ett snyggt vinställ får du dessutom en läcker inredningsdetalj som ger ditt hem karaktär och stil.


De billigaste vinställen


Olika slags vinställ

Ett vinställ kan se ut på många olika sätt. En del är formade som enkla hyllor som du kan hänga upp i ditt kök och på så sätt enkelt få en överblick över alla dina viner, medan andra kan placeras på golvet i t.ex. vardagsrummet som en del av inredningen. När det kommer till material är trä och metall de vanligaste, men det finns även exklusiva modeller i andra material. En del vinställ har plats för endast några flaskor, medan andra har plats för flera tiotals flaskor. Några modeller går det även att köpa extra delar till, vilket är väldigt praktiskt när man har utökat sitt vinförråd och behöver plats för fler flaskor.

Hitta det bästa vinstället

När det kommer till priser på vinställ finns det något för alla prisklasser. De allra billigaste vinställen kostar kring hundralappen, medan de dyrare modellerna med plats för fler flaskor kan kosta upp till 2000 kronor. Om du vill hitta ett billigt vinställ kan du enkelt göra det här på PriceRunner genom att välja att sortera efter pris. Då listas alla alternativ enligt pris, från billigast vinställ till dyrast. Du kan även sortera enligt popularitet och se vilka vinställ som är de allra populäraste just nu. Förutom information om pris och köpställen kan du också ta del av bilder och få mer information om de olika vinställen. På så sätt är det väldigt enkelt att hitta bäst vinställ för dig och ditt hem.

Fler produkter under annonsen

Mugg, Diskmaskinsvänlig, Säker för mikrovågsugn,Muminmugg, Muminmuggar, Snorkfröken mer info

Medelbetyg: 0 Skriv recension

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Djup

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 10067