Köttkvarn Kökstillbehör

 

De tre bästa
köttkvarnarMånga fördelar med köttkvarn

De flesta av oss lever hektiska liv där tid är en bristvara. Snabbmat, halvfabrikat och mat som går snabbt att tillaga har blivit allt vanligare som en följd av detta. Trenden håller dock på att vända. Äkta husmanskost och mat som är lagad från grunden har fått ett rejält uppsving av de självklara anledningarna att det är så mycket hälsosammare, och framförallt så mycket godare. Trots detta ska det helst gå snabbt och smidigt att laga maten, och det är här som en köttkvarn och andra hushållsmaskiner kommer in i bilden. Med hjälp av en köttkvarn blir det både snabbare och roligare att laga mat.

Vad är en köttkvarn?

Själva köttkvarnen är ingen ny uppfinning. Faktum är att den har funnits ända sedan 1890-talet. Dagens modeller är väldigt olika sina föregångare, och de är både snygga och enkla att använda. Förutom att du snabbt och enkelt kan mala din egen köttfärs och stoppa din egen korv med hjälp av en köttkvarn, så går många nutida modeller även att använda till flera andra ändamål, t.ex. till att finfördela frukt och grönsaker. En köttkvarn används med andra ord inte bara till kött, utan den är även en slags matberedare.


De billigaste köttkvarnarna


Olika köttkvarnar

När du funderar på att köpa en köttkvarn är det bra att fundera över dina behov. Hur ofta kommer du att använda den och till vilket ändamål? Om du ska mala mycket kött är det bra att kontrollera hur många kilo maskinen kan mala per timme. Många köttkvarnar har även olika tillbehör som antingen följer med kvarnen eller går att köpa till senare. Ju fler tillbehör, desto fler användningsområden brukar maskinen ha.

Billiga köttkvarnar

På PriceRunner kan du hitta många olika köttkvarnar av tillverkare som t.ex. KitchenAid, Bosch och Kenwood. De billigaste kostar ungefär 400 kronor, medan du får vara beredd att betala cirka 2000 kronor för de dyrare varianterna. Kom också ihåg att ett känt märke eller en speciell design ofta kostar extra – en billig köttkvarn kan alltså vara lika bra som en dyr. För att hitta billigast köttkvarn kan du välja att sortera enligt pris. Då får du snabbt fram en lista med alla köttkvarnar, från de billigaste till de dyraste varianterna. Genom att sortera efter popularitet kan du däremot se vilken köttkvarn som säljer bäst just nu. Du kan även se bilder och läsa mer om de olika köttkvarnarna innan du bestämmer dig för vilken du vill köpa. Tack vare dessa funktioner är det både lättare och snabbare att hitta bäst köttkvarn för just dina behov.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Köksapparater 1 ?

Egenskaper ?

Kapacitet (Kg/min) ?

Effekt (W) ?

Kraftkälla ?

Lägen ?

Höjd

Längd

Bredd

Vikt ?

Märke

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 8