Armbandsur

 

De tre bästa
klockornaKlockor

Tiden: ett flyktigt fenomen och ett alltid lika subjektivt begrepp. Aldrig kan du kontrollera den. Ibland kryper den fram, ibland går den alldeles för fort. Och aldrig räcker den till för allt du vill göra. Sekunder blir snabbt till minuter, som blir timmar, som blir dagar, som blir år… I dagens moderna och hektiska samhälle är tiden så viktig att den är koordinerad på internationell nivå. Klockor finns överallt. Klockor som påminner dig om att du har bråttom, bråttom och måste skynda, skynda. Hela tiden vidare och framåt, till nästa plats eller uppgift.

Klockor – inte bara armbandsur

Dina personliga klockor ska vara snygga. Ett armbandsur kan komplettera din garderob på ett diskret eller uppstickande sätt, beroende på formgivning och design. Det ska också fylla alla de funktioner du behöver. Du kanske behöver ett armbandsur som håller reda på tiden i flera olika tidzoner. Kanske vill du ha en klassisk analog klocka som komplement till din moderna digitala. Kanske behöver du en dykarklocka till vinterns dykresa till Maldiverna. Eller en golfklocka för golfrundan. Kanske vill du vakna skonsamt till en väckarklocka som väcker med ljus istället för (o)ljud. Eller kanske vill du bara sätta upp en snygg väggklocka som blickfång hemma i köket. Bli inspirerad av alla möjliga klockor på PriceRunner.

Hitta klockan du letar efter till billigaste pris på PriceRunner

På PriceRunner hittar du ett brett utbud av olika typer av klockor. Vi har massor av armbandsur från världens alla tillverkare. Vill du vara nostalgisk och köpa ännu en Swatch-klocka? Eller vill du köpa en Rolex som kan gå i arv till nästa generation (och nästa efter den)? Du väljer själv. Vi hjälper dig att hitta just den klocka du vill ha och att jämföra vem som har de bästa priserna. Effektivisera ditt sökande med PriceRunners sökverktyg – du kan sortera dina sökresultat bland annat efter pris, märke, och popularitet.

Klockor på REA

-50%

Spara: 712 kr

721 kr 1 433 kr
-45%
-43%

Spara: 366 kr

484 kr 850 kr
Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Typ ?

Målgrupp ?

Funktioner ?

Drift ?

Tidsformat ?

Indextyp ?

Typ av stängning ?

Typ av visare ?

Vattenskydd ?

Glas ?

Gångreserv ?

Boettmaterial ?

Boettfärg

Färg på urtavla ?

Material klockarmband ?

Armbandsfärg

Armbandsbredd ?

Diameter ?

Tjocklek ?

Vikt ?

Batterityp

Testad produkt

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 6188