Paviljonger och tillbehör Trädgårdstillbehör

 

De tre bästa
paviljongernaPaviljong förhöjer mysfaktorn i trädgården

En paviljong är en fristående mindre byggnad som oftast kan hittas i en trädgård i närheten av ett bostadshus, och den används bland annat till sociala sammankomster och fester. Förut tillverkades en paviljong ofta av trä och var därmed en fast byggnad, men de senaste åren har det blivit allt mer populärt med paviljonger av lättare material som t.ex. tältduk och polyester, som gör det möjligt att packa ihop och flytta på paviljongen vid behov.

Varför en paviljong?

Den svenska sommaren är vacker, men ofta ganska kort. Det gäller därför att njuta av de ljuva sommardagarna och vara utomhus så mycket man bara hinner, för snart är vintern snart här igen. Har du en egen trädgård är det såklart en perfekt plats att tillbringa de soliga sommardagarna och de ljumma och ljusa sommarkvällarna på. En paviljong ger din trädgård extra charm och är dessutom väldigt funktionell. Då solen gassar från en klar himmel kan du söka skugga där, och när regnmolnen drar in behöver du inte heller vara rädd för att bli blöt utan du kan söka skydd under taket på din paviljong. Ska du ordna en fest i din trädgård är en större paviljong eller ett partytält även ett perfekt val. En paviljong bidrar både till en festligare stämning och ger dessutom skydd för vädrets nycker så du slipper oroa dig för att festen ska bli förstörd på grund av vädret. Idag finns det paviljonger för alla behov och smaker, vilket gör det fullt möjligt för dig att hitta en paviljong som motsvarar alla dina önskemål.

De tre billigaste paviljongerna

Paviljonger för alla

På PriceRunner kan du hitta ett stort utbud av paviljonger och partytält i olika storlekar och material från flera olika återförsäljare. Även priset varierar mycket beroende på storlek, material och utformning. Marknadens billigaste paviljong går att hitta i var och varannans trädgård, men är det ett större partytält för festbruk som du är ute efter får du självklart vara beredd att betala mer för det. För att hitta bäst paviljong för just dig och dina behov kan du ta det smarta sökverktyget till din hjälp och sortera sökresultatet efter dina krav – vill du inte slösa så mycket pengar och letar efter en billig paviljong till din trädgård hittar du den genom att sortera enligt pris. Om du litar på andras omdömen kan du däremot sortera efter popularitet och ta dig en titt på vilka paviljonger och partytält som är storfavoriter bland andra svenskar. Genom att klicka på bilden av respektive produkt kan du ta dig vidare till återförsäljarens sida och genomföra ditt köp eller läsa mer om produkten först och jämföra den med andra produkter.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Odling

Paviljonger och tillbehör

Material

Höjd

Bredd

Längd

Vikt

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 38