Gummistövlar Damskor

 

De tre bästa
gummistövlarnaGummistövlar skyddar fötterna effektivt

I ett land som Sverige, med fyra utpräglade årstider och en hög chans för nederbörd året om, går det knappt att klara sig utan ett par goda gummistövlar om man inte vill få genomblöta fötter. Precis som det framgår av namnet, är en gummistövel helt enkelt en stövel som är tillverkad av gummi. Oftast är hela den yttre sidan av stöveln gjord av gummi, vilket ger ett mycket bra skydd mot fukt och väta. Vill du ha torra fötter även då marken täcks av vattenpölar lönar det sig alltså att investera i ett par goda gummistövlar.

Mode med gummistövlar

Förutom att gummistövlarna är väldigt praktiska att ha då det regnar eller marken är blöt, så finns det dessutom väldigt snygga stövlar att välja mellan nuförtiden. Då det förr i tiden ofta ansågs vara lite töntigt med gummistövlar och utbudet på modeller var väldigt begränsat, har detta ändrats med råge de senaste åren. Gummistövlarna har nu blivit ett sätt att uttrycka sin egen stil och känsla för mode. Tillverkarna har stenkoll på de senaste trenderna inom modevärlden och lanserar nya kollektioner så gott som varje år och gummistövlarna har, förutom att vara en del av klädseln vid regnigt väder, numera också blivit ett sätt att uttrycka sin egen stil och känsla för mode. Du kan välja mellan stövlar i klassisk modell eller någon stark och utstickande färg, modeller med snören och klackar, samt roliga och uppseväckande mönster som också är väldigt populära. Priset på gummistövlarna varierar mycket beroende på märke och modell, och då de billigaste bara kostar några hundra kronor kan dyrare designermodeller kosta flera tusen kronor.


De billigaste gummistövlarna

Gummistövlar för alla smaker

Behöver du ett par nya gummistövlar att använda i trädgårdslandet eller är du ute efter någon snygg modell att spatsera i på stadens gator under regniga höstdagar? Här på PriceRunner har vi samlat gummistövlar för både män, kvinnor och barn från många olika återförsäljare, och för att hitta bäst gummistövlar för just dig kan du lätt jämföra dem med varandra genom att sortera sökresultaten på olika sätt. Vill du inte slösa för mycket pengar kan du välja att sortera resultatet enligt pris för att ta reda på vilka som är marknadens billigaste gummistövlar. Om billiga gummistövlar inte är något för dig utan du istället gillar dyrare märken kan du hitta flera kända märken som Lacoste, Dr. Martens och Hunter. Är du nyfiken på vilka gummistövlar alla andra kommer att ha på sig i höst kan du också lätt ta reda på det genom att sortera sökresultaten enligt popularitet, så de stövlar som säljer allra bäst kommer upp.

554 kr

554 kr inkl frakt

Be Only Gummistövlar Be Only MATTY

Gummistövlar Be Only MATTY svart Finns i damstorlek. 36,37... mer info

 Till butik

1 395 kr

1 395 kr inkl frakt

Hunter Original Tall

Gummistövel från Hunter. Passar lika bra i skogen som på sta... mer info

 Till butik

1 099 kr

1 099 kr inkl frakt

Rosemunde Wellingtons High

Rosemunde &#149Material: 100% Gummi &#149Överdel i g... mer info

 Till butik

1 299 kr

1 299 kr inkl frakt

Hunter Original gummistövlar

Hunter Original gummistövlar Modell: HWFT1000RMA Hunter Wom... mer info

 Till butik

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Typ 1

Sportskotyper

Klacktyp

Stil

Tillfälle

Detaljer

Material

Färg

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 101