Damskor

 

De tre populäraste
damskorna


De tre bästa
damskorna


De tre billigaste
damskorna

Damskor

Damskor finns i mängder av olika märken och modeller. Man kan välja att utgå från de kända märkena och titta på vilka nya designer som kommit ut. Man kan också börja med att överväga vad skorna ska användas till, och på så sätt hitta den rätta modellen oberoende av märket.

Det är viktigt att man är säker på att den modell man faller för, finns i den rätta storleken. Till vardagsbruk kan det vara en bra idé att skaffa sig ett par väldigt enkla och relativt praktiska skor. Det kan t.ex. vara träningsskor eller klassiska och låga läderskor.

När vädret blir lite tuffare kommer du att behöva varmare stövlar, eventuellt med foder och kanske ett par gummistövlar som kan hjälpa dig genom leran.

På sommaren ska man ha sandaler och kanske ett extra par vardagsskor som är lättare och i en lägre modell. Det kan t.ex. vara ett par ballerinaskor.

Inomhus tar man kanske på sig ett par tofflor, och om man älskar att sporta så kommer man även att behöva löparskor eller någon typ av sportskor.

Utöver skor som man skaffar p.g.a. praktiska skäl, finns det också de som har ett mer festligt ändamål, eller helt enkelt köps för utseendets skull. Stilettskor och andra högklackade skor är en del av många kvinnors garderob, och finns i ett enormt urval. Det finns också kombinationer av olika modeller, som t.ex. stövlar med hög klack och mer sportiga skor som kan användas till fest.

Oavsett vilka skor eller stövlar man väljer, finns de i många olika kvaliteter, färger och material. Många klassiska modeller är gjorda i äkta läder som är flexibelt och hållbart, så länge man behandlar sina skor enligt de skötselråd som i regel medföljer. De sportigare modellerna är ofta sydda i tyg och har gummisulor, och det produceras också massor av skor i olika syntetmaterial.

UGG Boots UGG W CLASSIC MINI

Boots UGG W CLASSIC MINI svart Finns i damstorlek. 37,38,3... mer info

1 699 kr

1 699 kr inkl frakt

 Till butik

Saucony Dame Triumph Iso 2

Triumph ISO2 er en neutral og luksuøs løbesko til løberen, s... mer info

1 369 kr

1 369 kr inkl frakt

 Till butik

Fler produkter under annonsen

ECCO Soft 7 Ladies

Högt snörad damsneaker tillverkad i förstklassigt skinn. Föl... mer info

1 200 kr

1 200 kr inkl frakt

 Till butik

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Passform ?

Modell ?

EU-storlekar ?

UK-storlekar

Märke

Färg

Material ?

Egenskaper ?

Klacktyp ?

Knäppning / Snörning ?

Sulmaterial ?

Lästbredd ?

Weight

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 20403

Julen 2016

Var med i vår julklappsundersökning och få chansen
att vinna ett presentkort på

  500:-

Ja, delta nu!  eller   Nej tack