Jumpsuit Damkläder

 

De tre populäraste
jumpsuitsen


De tre bästa
jumpsuitsen


De tre billigaste
jumpsuitsen

Jumpsuits

Jumpsuits har blivit en stor hit bland barn i alla åldrar. Det är förståeligt då det är ett plagg som är skönt och behagligt att ha på sig och hoppa i samtidigt som det ser snyggt ut.

Jumpsuits kallas också ofta för "onepiece", för det hette de första plaggen på marknaden som kom från det norska företaget OnePiece. Det bör nämnas att det är ett helt rätt ord för dräkterna, där byxor och överdel sitter ihop och har ett långt blixtlås som går hela vägen. En joggingdräkt i en ett stycke, om man så vill. Bara mycket snyggare. På några av modellerna går blixtlåset hela vägen upp till huvan så att man kan gömma huvudet i dräkten.

Alla kan hitta en jumpsuit som passar deras smak och plånbok. De första jumpsuits som kom ut var enfärgade. De enfärgade finns fortfarande i alla regnbågens färger, kanske med blixtlåset i en kontrastfärg. Det finns även jumpsuits med mönster, siffror, bokstäver eller med paljetter. Eller randiga i alla möjliga färgkombinationer, leopardmönstrade, kamouflagemönstrade, jumpsuits med kända tryck från Lego och många andra.

Jumpsuits är både för flickor och pojkar, för stora och små, och till vardag och fest. De flesta jumpsuits är gjorda i läckert mjukt sweatshirttyg som är skönt att ha på sig. På en kall dag är det mysigt och varmt att krypa in i sin jumpsuit. Kan man inte vara utan sin jumpsuit även när det är varmt, kan man lyckligtvis få en med korta ärmar och ben. Fortfarande i samma mjuka och läckra tyg. Den kan tjejerna använda med leggings och en långärmad tröja under när det blir kallt.

Till de större flickorna finns det även jumpsuits utan ärmar och i tunnare och lite finare material som faller mjukt och fint. Snyggt med en långärmad tröja under och med en halsduk.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Märke

Typ 1 ?

Färg ?

Material ?

EU-Storlekar ?

UK-Storlekar ?

Storlekar (Small-Large) ?

Tvättråd ?

Passform ?

Halsringning ?

Ärmar ?

Knäppning ?

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 736