Rökgrill Grillar

 

Vill du hitta rätt grill ?

De tre populäraste
rökgrillarna


De tre bästa
rökgrillarna


De tre billigaste
rökgrillarna

Rökgrill

Grillning är som bekant en mycket populär sysselsättning bland oss svenskar, och det kan man ju förstå när maten som grillas får en så säregen och underbar smak av sommar. Även om de flesta använder kolgrillar eller gasolgrillar så finns det även andra grilltyper som ger ett ännu mörare resultat och en mer distinkt smak – nämligen rökgrillen. En rökgrill är en något större typ av grill som påminner mer om ett skåp i sin design, där briketter och träspån ger ifrån sig rök som i sin tur värmer och tillagar den mat som finns inne i grillen. Det finns de som gett sig på att tillverka en rökgrill på egen hand, men för att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du köper en riktig rökgrill istället.

Bra och billig rökgrill här på PriceRunner

För att hitta den billigaste rökgrillen sorterar du helt enkelt produkterna efter pris här på sidan. Vill du istället veta vilken grill som är mest populär är det bara att sortera in grillarna under popularitet. Du kan även se vilken återförsäljare som fått bäst betyg av andra kunder om detta gör att ditt köp känns tryggare. En bra rökgrill kostar ett par tusen då konstruktionen av en grill som denna är mer komplicerad och större än andra typer av grillar. Men billigast rökgrill betyder inte sämst rökgrill eftersom priset inte alltid är avgörande när det gäller funktion.

Rökigt och mört

Maten som tillagas i en rökgrill blir riktigt mör och smakrik då träspånet ger en karakteristisk smak. Det tar längre tid att grilla maten i denna grill än i mer traditionella sådana eftersom temperaturen är lägre. Men detta innebär också att speciellt kött som grillas blir mörare och godare. Bäst rökgrill hittar du genom att läsa på om de olika typerna, samt att höra dig för med folk som har erfarenhet av dessa.

Fler produkter under annonsen

Kolgrill, Smoker, Vagn/Stativ, Termometer, Varmhållningsyta, Slutet lock mer info

Medelbetyg: 0 Skriv recension

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Bränsletyp 1 ?

Typ ?

Egenskaper ?

Bredd: Primär Grillyta

Djup: Primär Grillyta

Typ av grillyta

Material stomme

Vikt

Sidor: 1 2 3 4 5

Totalt antal sidor: 5