Grillar

 

Vill du hitta rätt grill ?


De tre bästa
grillarnaGrilla i sommar

Grillsäsongen är här och det märker vi på PriceRunner då ordet grill förekommer flera gånger bland de populäraste sökningarna och att klickan på grillar ökar lavinartat. Flitigast användare av grillen är skåningarna som grillar hela 15 % mer än norrlänningarna och 7 % mer än stockholmarna.

Att bestämma sig för vilken grill man ska köpa är inte alltid det lättaste. Allting beror på vad du har för behov. Bortsett från grillhinkar och engångsgrillar kan man säga att det finns fyra olika typer av grillar; kolgrillar, gasolgrillar, rökgrillar och elgrillar.
Kolgrillar - för dig som vill ha den riktiga känslan med en mysig stund framför elden är kolgrill att föredra. Kräver lite övning men lyckas du kommer alla att älska dig! Finns både öppna varianter och varianter med lock (klotgrillar).

Gasolgrillar - ett enkelt och snabbt alternativ om man inte alltid orkar hålla på med kol och briketter. Smaken ska enligt experter vara likadan som på en kolgrill.

Rökgrillar - ett måste för dig som är ute efter en smakupplevelse utöver det vanliga. Rökgrillar är utformade som cylindrar och maten grillas på svag glödvärme länge. Kräver både briketter och rökspån.

Elgrillar - en bra lösning för dig som bor i lägenhet eller vill ha en grill på båten/campingen. Stör inte grannar eller andra förbipasserande på samma sätt som andra grillar.
De tre billigaste grillarna

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Typ

Funktioner

Bredd: Primär Grillyta

Djup: Primär Grillyta

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 81