Grillar

 

Gasol, kol eller avancerad - vilken ska man egentligen köpa?

Johan guidar dig igenom vad det olika grillarna har för för och nackdelar. Han tar en titt på en billig klotgrill och förklarar varför en gasolgrill ska ha två värmezoner. Dessutom tipsar Johan om grillarnas grill som gör att man vill grilla precis allting. Ett tips för dig som inte kan bestämma dig för kol eller gasol är att titta på hybridvarianter som klarar båda.

Kolgrill
Gasolgrill
Weber


De tre bästa
grillarnaGrilla i sommar

Grillsäsongen är här och det märker vi på PriceRunner då ordet grill förekommer flera gånger bland de populäraste sökningarna och att klickan på grillar ökar lavinartat. Flitigast användare av grillen är skåningarna som grillar hela 15 % mer än norrlänningarna och 7 % mer än stockholmarna.

Att bestämma sig för vilken grill man ska köpa är inte alltid det lättaste. Allting beror på vad du har för behov. Bortsett från grillhinkar och engångsgrillar kan man säga att det finns fyra olika typer av grillar; kolgrillar, gasolgrillar, rökgrillar och elgrillar.
Kolgrillar - för dig som vill ha den riktiga känslan med en mysig stund framför elden är kolgrill att föredra. Kräver lite övning men lyckas du kommer alla att älska dig! Finns både öppna varianter och varianter med lock (klotgrillar).

Gasolgrillar - ett enkelt och snabbt alternativ om man inte alltid orkar hålla på med kol och briketter. Smaken ska enligt experter vara likadan som på en kolgrill.

Rökgrillar - ett måste för dig som är ute efter en smakupplevelse utöver det vanliga. Rökgrillar är utformade som cylindrar och maten grillas på svag glödvärme länge. Kräver både briketter och rökspån.

Elgrillar - en bra lösning för dig som bor i lägenhet eller vill ha en grill på båten/campingen. Stör inte grannar eller andra förbipasserande på samma sätt som andra grillar.
De tre billigaste grillarna

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Egenskaper ?

Klotgrill

Antal huvudbrännare

Huvudbrännareffekt ?

Antal sidobrännare

Sidobrännareffekt ?

Total effekt

Bredd: Primär Grillyta

Djup: Primär Grillyta

Typ av grillyta

Lock

Material

Bredd

Höjd

Djup

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 81