Skidutrustning

 

De tre populäraste
produkterna inom
kategorin skidutrustning


De tre bästa
produkterna inom
kategorin skidutrustning


De tre billigaste
produkterna inom
kategorin skidutrustning

Packa skidutrustning till skidresan

Skidresan kräver förberedelse. Utöver destinationen är klädseln en av de viktigaste förberedelserna inför en lyckad skidtur.

Man kommer längst ner på skidbackarna om utrustningen är i ordning. En klassisk regel när man ska åka skidor är att ha flera lager kläder på sig. Lagrena är fördelaktiga då de ger möjlighet att kunna ta av dem om det blir för varmt. På så sätt kan man reglera temperaturen under dagen. Underställ är det innersta lagret. Detta lager håller värmen och absorberar svetten när man rör sig. Som mellanlager är det förnuftigt att välja fleecebyxor och fleecetröja, som också hjälper till att hålla värmen inne och samtidigt låter din kropp andas. Fleece är dock inte vindtätt och därför ska man ha ett tredje lager på sig, s.k. skalplagg. Det tredje lagret ger det bästa resultatet om det är vindtätt, kan andas och är vattentätt.

Den mindre, men viktiga utrustningen

Mössa och halsduk - gärna i fleece - är småsaker, men de är också avgörande för hur länge man kan vara ute och njuta av det vita vinteräventyret. Det är också viktigt att komma ihåg handskarna. Utan dem är det svårt att hålla i skidstavarna. En sista sak som man inte får glömma, är goggles. Solen reflekterar i den vita snön och är mycket stark för ögonen. Välj gärna goggles med 100% UV filter, dubbelt glas och justerbar rem.

Skidor, pjäxor och hjälm kan man oftast hyra på skidstället, men om man gärna vill investera i sin egen skidutrustning, finns det många möjligheter för det. Så snart man hittat den rätta skidutrustningen är man redo att susa nerför de vita landskapen.

Kom dessutom alltid ihåg att använda solkräm på ansiktet. Gärna flera gånger om dagen. Även om det är kallt utomhus, så bränner fortfarande solen.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Användare

Vikt

Märke

Tillgängliga storlekar ?

Antal värmenivåer ?

Batteritid högsta värmenivån

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 783