BB-cream Smink

 

De tre populäraste
BB-creams


De tre bästa
BB-creams


De tre billigaste
BB-creams

BB-cream

Det är inte varje dag det kommer ut mirakelprodukter på marknaden, och det märktes snabbt att behovet var stort då BB-cream lanserades i västvärlden. Denna typ av ansiktskräm har nämligen funnits i Asien i många år, men har inte lanserats här i Europa förrän nu. Det lustiga är att den uppfanns i Tyskland av en läkare som ville erbjuda sina patienter en täckande och vårdande kräm efter olika laserbehandlingar hon utfört på dem. Varför produkten senare blev så stor i Asien är kanske lite oväntat, men länderna i Fjärran Östern är ju generellt kända för att anamma allt som är nytt.

Hudvård som passar alla

En BB-cream är en vårdande ansiktskräm som besitter flera fantastiska egenskaper. Förutom att ge fukt och vårda huden jämnar den också ut hudtonen och skyddar huden mot solens farliga strålar. BB står för ”blemish balm” eller ”beauty balm”, vilket innebär att dess främsta uppgift är att dölja ojämn hudton som kan bero på finnar, pigmentfläckar m.m. Eftersom krämen innehåller alla de ingredienser som behövs för att upprätthålla en strålande hy på alla sätt och vis kan alla använda sig av en BB-cream. Numera finns det även något som kallas CC-cream, och denna krämen har samma egenskaper som en BB-cream, men innehåller ännu mer vårdande ämnen samt täcker mer än en BB-cream. Även om båda dessa typer av krämer kan användas av alla åldrar anser en del att just CC-creams passar bättre för den mer mogna hyn.

Hitta bra och billig BB-cream här på PriceRunner

För att hitta den återförsäljare som erbjuder billigast BB-cream på marknaden är det bara att söka efter pris bland produkterna. På så sätt hamnar den BB-cream som är billigast högt upp på listan och du kan enkelt klicka dig in på det företag som säljer denna. Vilket märke som anses ha bäst BB-cream kan du se genom att söka på popularitet, så att du kan vara söker på att få en kräm som funkar.

Biotherm Aquasource BB Cream

BB-cream, SPF, Mineral, Återfuktande, Skimmer, Normal hud, T..., Creme, Medium mer info

från 148 kr

 Jämför priser

Bobbi Brown BB Cream SPF35 Light

BB-cream, Beige, SPF, Anti-Blemish, Återfuktande, Normal hud..., Creme mer info

från 337 kr

 Jämför priser

Bobbi Brown BB Cream SPF35 Fair

BB-cream, Beige, SPF, Anti-Blemish, Återfuktande, Normal hud..., Creme mer info

från 337 kr

 Jämför priser

Fler produkter under annonsen

Lancôme Hydra Zen BB Cream

BB-cream, SPF, Återfuktande, Kombinerad hud, 50ml, Creme, Medium, Sensitive mer info

från 314 kr

 Jämför priser

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Ansikte 1 ?

Egenskaper

Hudtyp ?

Konsistens ?

SPF

Vikt ?

Volym ?

Testad produkt

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 60