Bläckpatron Bläck och Toner

 

De tre populäraste
bläckpatronerna


De tre bästa
bläckpatronerna


De tre billigaste
bläckpatronerna

Bläckpatroner

Det är viktigt att ha rätt bläckpatroner när du använder en skrivare, fax eller kopiator. När du letar efter bra och billiga bläckpatroner på PriceRunner kan du söka efter pris och popularitet, vilket underlättar för att hitta de bästa och mest prisvärda. Många gånger kan du köpa bäst bläckpatroner direkt från skrivarens tillverkare, eftersom de är speciellt framtagna för att ge bättre utskriftskvalitet än andra företag kan erbjuda. Dock är dessa bläckpatroner i regel dyrare än om du köper externa varor.

Om du redan har tomma bläckpatroner hemma, som du vill ersätta med nya, kan du oftast hitta information om tillverkaren på dessa. En färgskrivare behöver en svart bläckpatron plus tre färger för att kunna producera utskrifter i färg. Kanske behöver du bara byta en av färgerna gul, blå eller röd. Vilken patron du ska byta beror på hur utskrifterna ser ut. Har de en grön nyans ska du byta den röda patronen, en lila nyans ersätts med en gul patron och en orange nyans med en blå patron. Det är alltid bra att köpa individuella patroner, eftersom det är billigare att byta en i taget.

Bäst bläckpatroner för din skrivare

De billigaste bläckpatroner du kan hitta kan bli en dyr historia om du inte är noggrann. Alla patroner är nämligen inte kompatibla med alla skrivare. Det är därför viktigt att du kontrollerar kompabiliteten innan du köper nya patroner. Om du vet att du köpt rätt patroner men utskrifterna ändå blir fel, är det förmodligen maskinen det är fel på. Kvarstår problemet efter att du sett över hur patronerna och skrivaren är monterad, bör du kontakta tillverkaren.

Hur länge dina billiga bläckpatroner räcker beror självklart på hur mycket du använder skrivaren, faxen eller kopiatorn, men de flesta tillverkare har i dag ett medelvärde utskrivet på patronerna. Om bläcket tar slut snabbare än medelvärdet säger, kan det bero på att du skrivit ut foton och andra bilder som kräver mycket mer bläck än ett skrivet dokument.

Om du kommer att skriva ut mycket ska du leta efter patroner som är märkta med ”high yield”. Detta innebär att de håller mycket längre. Nackdelen är att de är dyrare än vanliga bläckpatroner.

Priserna varierar, men enskilda patroner går att hitta riktigt billigt. Ofta säljs dock patronerna i fyrpack.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Tillverkare

Typ 1

Färg

Egenskaper

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 2842