Toner Bläck och Toner

 

De tre populäraste
tonerna


De tre bästa
tonerna


De tre billigaste
tonerna

Toner

En skrivare används inte bara på jobbet utan också hemma hos många. Även om mycket sköts via nätet i dessa dagar behöver de flesta ändå skriva ut en hel del – både för privat bruk samt viktiga papper som måste skickas iväg eller delas ut fysiskt. Alla som äger en skrivare vet också hur irriterande det är när färgen tar slut. Därför kan det vara bra att se till att ha extra toner hemma så att du kan byta så fort det behövs.

Här hittar du billig toner

Vi på PriceRunner har samlat alla de återförsäljare som säljer toner så att du enkelt ska kunna hitta både bäst toner och billigast toner. Genom att sortera toner produkterna efter pris får du upp den billigaste överst på listan, och är det den mest populära tonern du är nyfiken på är det bara att sortera produkterna efter popularitet istället. Om du vill veta vilken återförsäljare som fått bäst betyg av kunderna finns det även ett betygsalternativ att välja i din sökning. Beroende på vilken typ av skrivare du har passar olika typer av färg. En bläckstråleskrivare laddas till exempel med bläckpatroner medan laserskrivare eller fotoskrivare är de som fungerar med toners.

Vad är det i en toner?

En tonerkassett består av ett färgpulver av plast som fäster på papperet med hjälp av värme. Även om en laserskrivare kostar mer att köpa är den ändå billigare att äga i längden eftersom utskrifterna i sig inte kostar särskilt mycket. Alltså varar en toner länge. Det kan dock kännas i plånboken när det är dags att inhandla en ny då priset på en toner ligger runt femhundralappen och uppåt. Bläckpatroner är billigare, men tar också slut mycket fortare. Det du ska ta tänka på är att vara försiktig när du byter toner då färgpartiklarna som finns inuti kan vara skadliga om de skulle komma ut. Samla dina tomma tonerkassetter i en anpassad uppsamlingslåda och lämna dem på en återvinningsstation när de är slut.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Tillverkare

Typ 1

Färg

Egenskaper

Butik

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 4858