Gardiner

 

De tre bästa
gardinernaGardiner ger hemmet värme

Gardiner finns i många olika tyger och mönster. De ger rummet en specifik känsla och värme och är en stor del av rummets inredning. Du kan hitta många olika typer av gardiner som t.ex. hissgardiner, öljettlängder, knytbandslängder och veckbandslängder. Hos PriceRunner kan du jämföra olika tygsorter, färger och designs. PriceRunner hjälper dig att hitta de populäraste och de billigaste gardinerna på marknaden.

Olika gardintyper

Hissgardiner är tunnare i kvalitén och är oftast tillverkade i bomull. De är tunnare eftersom man ska kunna rulla upp dem med ett band. Hissgardinerna passar utmärkt i köket där man vill ha in mer ljus och oftast har gardinerna upprullade. I kök, men även i badrum, hittar man oftast gardinkappor. Dessa hänger oftast ovanför de mindre fönsterna och består därför av kortare längder.

Hällängder hittar du oftast i vardagsrum då de döljer gardinstången. De har dolda hällor bakom gardintyget som används för att fästa gardinen i stången. Om du vill ha en stramare stil så är panellängder bäst gardiner för ändamålet då de består av en rak panellängd. Man kan ha två eller flera beroende på hur stort fönstret är som man vill täcka.


De billigaste gardinerna

Gardiner håller kylan ute och skyddar mot ljus

Under de kallare dagarna kan gardiner också vara ett utmärkt sätt att hålla kylan ute. Då ska man välja de längre och tjockare tygerna som kan skydda mot den vind som blåser in runt dina fönster. Tjockare gardiner är också utmärkta för mörkläggning. Genom att välja olika typer av omtag, tofsar och knoppar på gardinstängerna kan du vara väldigt kreativ med gardinerna. Testa dig fram för att se vilka omtag som passar dina gardiner bäst. Det finns både dyra och billiga gardiner och priset beror oftast på tygsort och design.

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Färg

Bredd

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 1127