De tre bästa
uterummenUterum – upplev naturen utan att frysa

Hade det inte varit skönt att kunna njuta av din trädgård året runt? Ett uterum är en utmärkt konstruktion som gör att du kan sitta “ute” i trädgården året runt utan att behöva frysa eller bli blöt när det regnar. Hos PriceRunner kan du jämföra olika produkter och hitta de återförsäljare som erbjuder bäst uterum. Du kan även söka på popularitet samt se vilka som har billigast uterum.

Placering och isolering för ditt uterum

Det två första sakerna du ska tänka på när du ska bygga uterummet är vilka årstider du vill kunna använda det samt hur länge du vill ha solen skinande i uterummet. Om du vill ha en plats som du kan använda året runt så måste du bygga in isolering för att hålla värmen inne. Ska du endast använda uterummet under de varmare årstiderna så behövs isoleringen inte lika mycket. När det gäller hur mycket sol du vill ha in så kan ska du välja söderläge om du vill ha sol hela dagen.


De billigaste uterummen

Du måste också tänka igenom placeringen av ditt uterum. Oftast vill man ha uterummet placerat i samband med köket eller vardagsrummet så att alla kan ha lätt tillgång till det. Det finns olika alternativ när du väljer produkter. Antingen kan du köpa ett färdigmonterat uterum eller anlita en arkitekt som ritar upp ett uterum till dig.

Det finns både dyra och billiga uterum. Allt beror på konstruktion och material. När du väljer tak så är det värt att tänka på temperaturen i rummet. Väljer du ett heltäckande tak så är det jättebra för täthet men kanske mindre bra då det blir mörkare i rummet. Väljer du istället ett glastak får du väldigt fint ljus i rummet men det kan bli väldigt hett under sommarmånaderna. PriceRunner hjälper dig att hitta allt du behöver och även att hitta de bästa återförsäljarna för den specifika produkten.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 163