Duschkabin Duschkabiner

 
Duschkabiner

Populära Typer:

Populära tillverkare

De tre populäraste
Duschkabiner


De tre bästa
Duschkabiner


De tre billigaste
Duschkabiner

Duschkabin

En duschkabin är väldigt praktisk och passar både små och stora badrum. Faktorer som form, utrymme och rengöringsmöjligheter är avgörande för vilken duschkabin som passar bäst i just ditt hem. Duschkabiner är väldigt populära eftersom de stänger inne vattnet och minimerar städningen av badrummet. I dag kan du hitta en billig duschkabin för några tusen kronor, medan de betydligt lyxigare kabinerna är betydligt dyrare. På PriceRunner kan du sortera duschkabiner efter pris och popularitet, för att leta dig fram till den som är bäst för dig och din familj. På dagens marknad finns det gott om modeller att välja mellan, så tänk på vad du verkligen behöver innan du väljer den billigaste duschkabin som går att köpa.

Bäst duschkabin för dina behov

Duschkabiner varierar i design, från enkla till väldigt lyxiga modeller. En bra kabin med draperi är alltid billigare än en kabin med avancerade sväng- eller skjutdörrar. Det är viktigt att ta reda på var ingången till duschkabinen är, eftersom vissa modeller kanske inte passar in i ditt badrums design. Men så länge måtten stämmer överens med ditt badrums, kan du egentligen välja fritt. Om du är ute efter att spara plats, bör du försöka hitta en bra duschkabin med skjutdörrar eller draperi, eftersom skjutdörrar i regel tar upp mer plats. Dock har vissa duschkabiner dörrar som kan fällas både inåt och utåt, en mycket effektiv egenskap för att spara utrymme, då dörrarna fälls in mot väggen när man inte använder duschen.

När det gäller rengöring är det olika från kabin till kabin, men om du inte har tid att göra rent din duschkabin ofta bör du välja en som har ytor där smuts inte fastnar så lätt. Dock behöver alla duschkabiner, precis som badkar, rengöras ibland.

Andra viktiga saker att se över är blandare, avlopp och vilken typ av duschkar kabinen har. Det är också bra om kabinen har justerbara ben, som går att anpassa efter olika underlag.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Bredd

Termostat

Glastyp

Profilfärg ?

Egenskaper

Höjd

Längd

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 26