Fönster

 

De tre populäraste
produkterna i
kategorin fönster


De tre bästa
produkterna i
kategorin fönster


De tre billigaste
produkterna i
kategorin fönster

Fönster

Här kan du läsa våra energi- och miljötips för fönster

Det har blivit vinter igen. Man vill gärna ha någon slags värme, men ändå inte slösa pengar på att köpa ved till att värma upp huset, när värmen ändå försvinner på nolltid.

En av anledningarna till denna stora värmeförlust kan vara husets fönster. Om man har ett hus med standardfönster som varken behåller värme eller isolerar på andra sätt, försvinner mycket pengar på värmeräkningen innan vintern är slut.

I dagens Sverige finns det massor av fönsteralternativ som lyckas hålla värmen där den hör hemma, inomhus. Velux specialiserar sig bland annat på fönsterteknik.

Det finns många olika typer av fönster. Det finns fönster som är särskilt utformade för att låta solens strålar värma upp glaset och därmed höja inomhustemperaturen. Det finns även andra fönster som helt enkelt isolerar bättre och behåller värmen. Det finns många alternativ att välja mellan när man letar efter fönster som kan göra vintern aningen varmare.

Eluppvärmda fönster är också en möjlighet. Eluppvärmda fönster använder sig av elektricitet för att hålla en måttlig inomhustemperatur. Eluppvärmda fönster har blivit mycket populära de senaste åren, och tillsammans med Velux olika erbjudanden på professionell fönsterteknik som ska ge de bästa resultaten, går eluppvärmda fönster som smör i solsken.

Förnybar energi är en energikälla som de flesta företag försöker att utnyttja så mycket som möjligt. Alla pratar om sol- och vindenergi nuförtiden, och lyckas man hitta det rätta sättet att utnyttja dessa energikällor kan man tjäna en massa pengar. Velux är en av de fönstertillverkare som lägger stort fokus på förnybar energi. Självklart inte vindenergi, eftersom detta inte kan kombineras med fönsterteknik på ett enkelt sätt. Däremot forskars det i hur man bättre kan integrera solstrålarnas energipotential i fönstertekniken.

Fler produkter under annonsen

Drutex Fast fönster 3-glas - PVC - U-värde 0,96 6x20

Fast PVC fönster med 3-glas (2 st isolerglas, termofloat 4/1... mer info

1 538 kr

1 538 kr inkl frakt

 Till butik

Effektfönster Runt träfönster

Runt fast fönster med 3-glas isolerruta, energiglas och argo... mer info

3 395 kr

3 395 kr inkl frakt

 Till butik

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Märke

Typ

Öppningsbara fönster

Antal glas

Material

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 13929