Tapeter

 

De tre populäraste
tapeterna


De tre bästa
tapeterna


De tre billigaste
tapeterna

Tapeter gör ditt hem unikt

Tapeter är ett utmärkt val när du vill inreda hemmets väggar med häftiga motiv, mönster och färger. Istället för att måla väggarna i en och samma färg kan du välja ut tapeter som ger rummet extra karaktär och en specifik känsla. Dessutom får väggarna en textur som skapar värme i rummet. Om du har ett litet rum ska du välja ljusare färger då det gör att rummet känns större. Har du ett större rum kan du välja större tapetmönster. Om det är priset som är avgörande för hur stor vägg du kan tapetsera hittar du billigast tapeter genom att söka på pris här på PriceRunner.

Det känns oftast lite krångligare att tapetsera än att måla men så behöver det inte vara. Hemligheten ligger i att ha de rätta verktygen som passar tapettypen bäst, att läsa på så att man undviker de vanligaste felen samt att förbereda väggen ordentligt så att tapeten fäster som den ska.

Easy-up tapeter - bäst för enklare tapetsering

Det finns olika typer av tapeter och vanligtvis är de tillverkade av vinyl, papper och fiber. En av de vanligaste tapettyperna är den så kallade ”easy-up”-tapeten. Denna typ av tapet är tillverkad av ett non-woven-material som är baserat på cellulosa och polyester. Easy-up tapeter är enklare att använda då de är tåliga, stabila och håller formen när man tapetserar. Dessutom slipper du överlappningar av tapetvåderna då du sätter dem kant i kant, och du limmar dessa tapeter direkt på väggen.

Priset kan variera en hel del beroende på typ av tapetkvalité, mönster samt hur stort rummet är. När du ska räkna ut hur många tapetrullar du behöver så är det viktigt att tänka på åtgången vid fönster och dörrar. Ett tips är att alltid köpa en extra rulle för att ha som reserv för eventuella reparationer. PriceRunner ger dig möjlighet att hitta billiga tapeter, samt att hitta den återförsäljare som erbjuder bäst tapeter på marknaden.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Typ av tapet

Stil

Kollektion

Mönsterpassning ?

Färg

Vådvändning ?

Bredd

Längd

Rekommenderad limtyp

Tillbehör

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 4196