Kakel och Klinkers

 

De tre populäraste
produkterna i
kakel och klinker


De tre bästa
produkterna i
kakel och klinker


De tre billigaste
produkterna i
kakel och klinker

Kakel och Klinker – som att lägga pussel på husets väggar

Att lägga kakel och klinker kan ibland vara tidskrävande men fantastiskt roligt och lätt att hålla rent. De används oftast i badrum, kök och uterum. Det finns ett brett sortiment av färger, mönster, former, ytstruktur osv. Var noga med att läsa igenom instruktionerna och vilka olika typer av material som finns så att det blir en spännande och bra upplevelse. Hos PriceRunner kan du jämföra återförsäljare med bäst kakel och klinker samt vilka produkter som är populärast. Du kan även hitta vilka som har billigast kakel och klinker. Låt fantasin flöda när du ska välja ut en produkt. Använd tidningar och bilder för att inspireras

Bra tips när du ska lägga kakel och klinker

Det är viktigt att mäta den yta som du ska använda och alltid räkna med dörrar, brunnar, belysning och fönster. Dessutom är det bra att räkna med ett spill på 5-10% och ha även extra plattor som reserv. När du ska välja rätt fogmassa och plattor är det också viktigt att veta hur underlaget ser ut.

Det är viktigt att planera hur mönstret kommer att ligga när du kaklar så att det blir en jämn repetition. Har du kakel och klinker som inte är kvadratiska eller rektangulära utan istället med rundade hörn eller oregelbundna former så är det bra att lägga ut och planera hur de ska fästas för att få ett snyggt mönster.

Priser på olika kakel och klinker

Du kan välja billiga kakel och klinker om budgeten är tight. Priserna kan varier från ett par hundralappar till flera tusen beroende på design och ytstorlek. Det viktigaste är att tänka på vilket material det är och om det passar det behov du har.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Relaterade kategorier:

Prisintervall

Typ

Sättyta

Inomhus/Utomhus ?

Användningsområde

Form ?

Kantform ?

Färg

Antal i förpackning

Tål golvvärme

Yta

Frostsäker

Material

Bredd

Längd

Tjocklek

Märke

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 1008