Löpband Träningsmaskiner

 

De tre bästa
LöpbandenLöpband

Ett löpband är en maskin som ger dig möjlighet att springa utan att röra dig från stället. I maskinen sitter en motor som drar runt ett brett gummiband. Hastigheten på bandet bestämmer hur snabbt man måste röra sig. Om bandet rör sig snabbare än vad man kan springa, så kan man ramla av löpbandet. Därför har ett löpband som regel en nödstoppsknapp. Ett bra löpband ska ha en bra motor och en bra, jämn yta. Ytan ska inte vara för mjuk och ska kännas naturlig.


De billigaste löpbandenMaskinen har också en elektronisk display med inbyggd dator. På datorn kan man justera inställningarna för sin löptur. Man kan bestämma längden på sin löptur. Man kan bestämma lutningen på löpturen. Man kan välja mellan olika förprogrammerade löpturer, som varierar i lutning och intensitet. Ofta kan man också avläsa sin puls, sin kaloriförbränning eller hur många watt man förbrukar under sin löptur. Många professionella löpband har också en fastmonterad TV-skärm. På så sätt undviker man att bli uttråkad under ett långvarigt träningspass.

Löpbandet är ett standardredskap i alla gym. Löpbandet är ett perfekt sätt att hålla igång sin löpträning under vintern. Man undviker kyla, mörker, blåst och dåligt väder. Men många kommer ändå att bli uttråkade om de endast tränar på löpband. En lång löptur i ett och samma tempo och med en typ av lutning kan lätt kännas monotont. Man kan därför variera sin träning. Man behöver inte bara springa på löpband. Man kan också gå eller halvspringa. Löpbandets hastighet kan ställas in från en långsam promenad till en hurtig spurt. Därför är löpbandet också ett bra redskap att använda till intervallträning.

Löpband finns naturligvis för privat bruk. Löpband kräver mer underhåll jämfört med andra motionsredskap. Det är också dyrt. Därför ska man noga tänka sig för innan man köper ett löpband och monterar upp det i hemmet.

7 995 kr

7 995 kr inkl frakt

Uno U.N.O. Fitness Laufband TR 450

Motive Fitness by U.N.O. präsentiert: Das Laufband TR 450 - ... mer info

 Till butik

Fler produkter under annonsen

34 000 kr

34 000 kr inkl frakt

Octane Zero Runner ZR7

Nyhet: Träningsmaskin med mindre belastning på lederna Octan... mer info

 Till butik

14 495 kr

14 495 kr inkl frakt

BH Fitness Löpband i.RT Aero Dual

BH Fitness Löpband i.RT Aero Dual utmärks av stabil metallra... mer info

 Till butik

24 995 kr

24 995 kr inkl frakt

Tunturi Löpband Pure Run 4.1

Tunturi Löpband Pure Run 4.1 är en idealisk träningsmaskin f... mer info

 Till butik

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Muskelgrupp ?

Maximal personvikt ?

Funktioner ?

Antal program ?

Antal hastighetslägen

Steglös nivå ?

Motstånd ?

Höjd

Djup

Bredd

Vikt ?

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 19