Snöslunga Trädgårdsmaskiner

 

Populära Trädgårdsmaskiner

Populära tillverkare

De tre populäraste
snöslungorna


De tre bästa
snöslungorna


De tre billigaste
snöslungorna

Snöslunga

När vintern hugger in på allvar täcks trottoarer och uppfarter med snö, och det är ett tungt arbete att skotta bort den. Men det tunga arbetet är inte nödvändigt om man köper sig en snöslunga!

En snöslunga är en trädgårdsmaskin som sveper in snön och slungar bort den genom ett krökt rör. Några modeller har ett fast rör, medan röret kan justeras på andra modeller så att det lättare går att styra vart överskottet av snö ska kastas.

Som husägare är man skyldig att hålla sina gångvägar snöfria och rena vilket är ett tidskrävande arbete. En snöslunga både snabbar upp och underlättar processen.

Det finns snöslungor i många olika storlekar och varje storlek är självklart anpassad för sin uppgift. En stor och kraftig snöslunga som monteras på en traktor eller en trädgårdstraktor är avsedd för platser där man snabbt vill flytta snön. Det kan handla om en bostadsrättsförening, eller villaägarna i ett bostadsområde som har gått ihop och investerat i en stor snöslunga tillsammans. En stor snöslunga används även av företag som erbjuder fastighetstjänster.

Mindre snöslungor kan antingen utgöras av en maskin eller vara en fristående del som monteras på en kombinationsmaskin, som till exempel en kombinerad snöslunga och jordfräs. Det är viktigt att man väljer en snöslunga som är tillräckligt kraftig för den mängd snö som man ska flytta. Annars blir uppgiften nästan lika svår som att skotta snö för hand. En billig snöslunga är alltså inte nödvändigtvis den bästa lösningen.

Fler produkter under annonsen

Tips från coachen! Dubbelkolla så att pris och produktinfo stämmer hos e-handlaren innan du slutför ditt köp.

Prisintervall

Funktioner ?

Kraftkälla

Märke

Maximal lufthastighet

Antal Steg ?

Antal Framåtväxlar

Antal Bakåtväxlar

Arbetsbredd ?

Effekt

Bränsletank ?

Cylindervolym

Spänning ?

Ljudnivå ?

Vikt ?

Testad produkt

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 11