Longboard Skateboards

 

De tre bästa
longboardsenLongboard – en längre skateboard

Att åka skateboard är något som hela tiden håller på att bli allt populärare i Sverige och vår terräng med välskötta gator, trottoarer och vägar i kombination med en låg trafik gör det dessutom till en riktig njutning för både stora och små. Om du snarare vill använda din skateboard som ett transportmedel för att snabbt ta dig från en punkt till en annan eller gillar att åka utför (downhill) eller slalom, istället för att göra olika trick, är en longboard troligtvis den mest passande skateboarden för dig.

Från surfbräda till longboard

Longboards blev populära i Kalifornien i mitten av 1950-talet. Ursprungligen var brädan helt enkelt en surfbräda som var försedd med hjul, man tog med andra ord upp surfbrädan från vattnet och började ”surfa” med den även uppe på torra land. Idag är en longboard, precis som även namnet antyder, en slags större och längre variant av den traditionella skateboarden. Eftersom en longboard både är längre och bredare än den vanliga skateboarden tycker många att den är bekvämare att åka på, särskilt när det gäller längre sträckor. En longboard är även försedd med större och mjukare hjul än en traditionell skateboard, vilket gör den mindre känslig för ojämnheter i underlaget och bidrar till en stabilare åkupplevelse.

De tre billigaste longboardsen

Longboard för olika stilar

Idag finns det många olika longboards som du kan välja mellan beroende på vilken stil du gillar att åka. Rent utseendemässigt kan du välja mellan allt från färgrika och fräcka mönster till enfärgade brädor med klassiska och stilrena mönster, men det är även bra att tänka på olika finesser som längden på din longboard, utformning av brädan samt typen av hjul. För att hitta bäst longboard för dig bör du alltså främst fundera på hur du har tänkt använda den, samt såklart även hur mycket du är redo att betala för den. Är du nybörjare kanske du vill testa med en billig longboard först, men det finns självklart även dyrare modeller för mer avancerade åkstilar. Här på PriceRunner kan du hitta både dyra och billiga longboards från flera olika kända märken som t.ex. Sector 9 och Slipstream. Letar du efter marknadens billigaste longboard kan du lätt hitta den genom att använda dig av vårt sökverktyg och sortera efter varornas pris. Vi har samlat pris från flera olika återförsäljare och resultatet visas upp som en lista vilket ger dig en snabb överblick på utbudet som finns på marknaden.

Fler produkter under annonsen

519 kr

519 kr inkl frakt

vidaXL Jamaica "8" longboard 104 cm

Denna longboard har en mycket vacker grafik på undersidan, s... mer info

 Till butik

559 kr

559 kr inkl frakt

vidaXL Rainbow "8" longboard 104 cm

Denna longboard har en mycket vacker grafik på undersidan, s... mer info

 Till butik

1 149 kr

1 149 kr inkl frakt

Tempish Mazak Longboard

Longboard från Tempish med cutouts så man undgår wheelbites,... mer info

 Till butik

2 899 kr

2 899 kr inkl frakt

Loaded Bhangra Longboard Deck

Bhangra från Loaded är ett mer kompakt dans/freestyle longbo... mer info

 Till butik

3 799 kr

3 799 kr inkl frakt

Loaded Poke CX Longboard

Loaded Poke longboard är en mångsidig board för cruising i s... mer info

 Till butik

1 099 kr

1 099 kr inkl frakt

RAM Ciemah Micro Longboard

Ciemah Micro har en klasssisk twin tip form med drop through... mer info

 Till butik

795 kr

795 kr inkl frakt

Hudora Longboard ABEC 7

Classisk cruiser longboard för surfing på asfalt. Hjul som g... mer info

 Till butik

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Typ 1

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 138