Robotgräsklippare Gräsklippare

 

De tre bästa
robotgräsklipparnaRobotgräsklippare

Roboten klipper vidare - även när du har gått in. Robotar är på frammarsch överallt - även på gräsmattan. En robotgräsklippare är en enkel, bekväm och tillförlitlig investering för din gräsmatta. Maskinen klipper gräset otroligt snyggt, tekniken fungerar perfekt och priset är rimligt.

Robotgräsklippare har sin egen plats i skjulet och när den inte är i färd med att klippa gräset står den och laddar. Den kan tidsinställas för att köra runt en tur, så att robotgräsklipparen börjar arbeta när du ber den att göra det. När den är klar kör den själv tillbaka in i skjulet för laddning. Om den håller på att förlora ström innan den hunnit klippa klart den ”överenskomna” ytan, så kör den in i skjulet för laddning och klipper sedan klart resterande mark.


De billigaste robotgräsklipparna


En robotgräsklippare är också säker att använda. Skulle det hända att man går lite för nära gräsklipparen träder säkerhetsfunktionen i kraft. Om du lyfter gräsklipparen stängs den helt enkelt av. Den ytan som robotgräsklipparen ska klippa avgränsas med hjälp av en liten kabel som kan grävas ner längs med kanten. Roboten kör kors och tvärs inom den avgränsade ytan och alltså inte i raka linjer, som en människa oftast gör. Det skapar en snyggare klippning och så klipps gräset mycket oftare än när det görs manuellt. De enda platser där roboten gräsklipparen drar det kortaste strået är i backar och lutningar. Det klarar roboten inte av och därför finns det fortfarande ett behov av att kontrollera robotgräsklipparens jobb. Totalt sett sparar en robotgräsklippare trädgårdsägaren en hel del arbete, samtidigt som den ger en attraktiv och välskött gräsmatta som är klippt med millimeterprecision - varje gång.

Robotgräsklipparen är ett tydligt exempel på ett fruktbart samarbete mellan människa och maskin, där säkerheten är i topp och där slutresultatet är av samma höga kvalitet varje gång.

Fler produkter under annonsen

Sladdlös Batteridriven robotgräsklippare, rek. 800 m² Klippbredd: 17 cm, Mulcher, Självgående, Area:... mer info

Medelbetyg: 0

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Egenskaper

Kraftkälla

Klippbredd

Klipphöjd (min)

Klipphöjd (max)

Klippyta

Sidor: 1 2 3 4 5    

Totalt antal sidor: 6