Doro Mobiltelefoner

 
Hitta mobiltillbehör som skyddar och passar till din mobil.

De tre bästa
Doro-telefonernaDoro mobiltelefoner – när samtalen och tryggheten är viktigast

Doro mobiltelefoner är speciellt utvecklade och anpassade för seniorer, men det finns ingen åldersgräns för att köpa en Doro! Tycker du att dagens trendiga mobiltelefoner och smarttelefoner har alldeles för många komplicerade finesser du inte behöver och aldrig kommer att använda? Använder du hörapparat? Vill du att din mobiltelefon ska ha inbyggda trygghetsfunktioner, som till exempel nödanrop och förinspelade sms-larm? Då kan en Doro mobiltelefon vara ett bra val för dig.


De billigaste Doro-telefonerna

Vad är en Doro mobiltelefon och vem gör den?

Doros mobiltelefoner är lätta att förstå och använda med intuitiva och okomplicerade menyer. De är robusta och hållbara och finns i olika utföranden: klassisk mobiltelefon eller smartphone, vikbar eller utskjutbar modell. Du kan välja en enkel telefon enbart för samtal där alla funktioner kan utföras med en knapptryckning. Eller en smartphone med kamera och GPS-positionering och möjlighet att kolla email och surfa på nätet. Gemensamt för alla Doro mobiltelefoner är att stor vikt läggs på ljudkvaliteten. Du ska kunna höra dina samtal även i bullriga miljöer. Doros mobiltelefoners ergonomiska design har vunnit flera internationella designpris.

Doro är ett börsnoterat svenskt företag som är en global ledare inom telekommunikation för seniorer. Företaget lanserade sin första mobiltelefon 2007 och försäljningen världen över har nu passerat milstolpen fyra miljoner enheter. Du kan köpa Doros produkter med ett rent samvete: företaget har stränga etiska krav för sina leverantörer rörande socialt ansvar, och produkternas användning och återvinning regleras av miljödirektiv, lagar och bestämmelser.

Hitta din Doro

På PriceRunner kan du snabbt och enkelt hitta var du kan köpa Doro mobiltelefoner och jämföra vem som har de bästa priserna. Vi har samlat information från flera olika återförsäljare på ett och samma ställe. Vi tror att du kanske kommer att bli förvånad när du upptäcker alla Doros olika modeller och hur många valmöjligheter du har när det gäller funktioner och design.

Fler produkter under annonsen

Obs! Kontrollera alltid pris och produktinformation hos återförsäljaren innan du köper.

Prisintervall

Märke

Operativsystem

Skärmstorlek ?

Funktioner

Minnesstorlek

Processorkärnor

RAM

Batterikapacitet

Megapixel kamera ?

Videoupplösning

Design

SAR-värde ?

Sidor: 1 2

Totalt antal sidor: 2