Vad är PriceRunner?

PriceRunner är en gratis prisjämförelsetjänst utformad efter konsumentens behov. Vårt mål är att ge dig den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa dig att jämföra produkter, priser och återförsäljare. Dessutom kan du läsa köpråd, se produktbilder, läsa expert- och användarrecensioner innan du bestämmer dig för vad du ska köpa. Notera att PriceRunner inte säljer några produkter.

Varje dag samlar vår avancerade mjukvara in miljontals priser från tusentals webbutiker. Vi listar så många återförsäljare som möjligt - inte bara dem som betalar oss för direktlänkar till sin webbplats.

Hur hittar jag det bästa priset?

Om du letar efter t.ex. en digitalkamera, kan du antingen skriva in "digitalkamera" i vår sökruta eller klicka dig fram genom huvudkategorierna på startsidan. När du hittar en intressant produkt klickar du på "Jämför priser" för att se en förteckning över vilka återförsäljare som säljer produkten. Genom att klicka på "Till butik" kommer du direkt till produkten på återförsäljarens webbplats.

Om PriceRunner

Konsumentguide och prisjämförelse

PriceRunner erbjuder konsumenter tillgång till produktinformation och prisuppgifter för en rad olika produkter. Efter endast ett par minuter på vår webbplats kan du fatta ett köpbeslut grundat på information. Vad du än letar efter kan du snabbt och enkelt hitta vilka modeller som bäst motsvarar dina krav, var produkten säljs och till vilket pris. PriceRunner hjälper dig att hitta det bästa alternativet.

Historik

Kristofer Arwin, Martin Alexanderson och Magnus Wiberg tillsammans med Cell Ventures som finansiär startade PriceRunner i juli 1999. Den svenska sajten lanserades i december 1999. Under perioden 2004-2016 ingick bolaget i de internationella koncernerna ValueClick respektive IAC. I mars 2016 förvärvades PriceRunner av NS Intressenter.

Vår vision– att vara det självklara valet för alla som vill göra en bra affär

PriceRunner är på god väg att förändra konsumenters köpbeteende. Numera är det möjligt att få en översikt av alla produkter som finns att välja bland från ett stort antal återförsäljare. PriceRunner ger konsumenter tillgång till omfattande prisjämförelser och detaljerad produktinformation, både från webbutiker och traditionella butiker. Konsumentens valmöjligheter ökar endast genom några få musklick!

Vi listar både återförsäljare som betalar för utökad listning (grafisk logotyp, direktlänk och mervärde) och återförsäljare som inte är våra kunder*. Genom att klicka på länken "info om återförsäljaren" kan du hitta viktig information som leveranssätt, returpolicy och webbadress. Det gäller både för kunder och icke-kunder. Vår ambition är att lista så många återförsäljare, produkter och priser som möjligt, men vi kan aldrig garantera att alla priser och produkter finns listade på PriceRunner, oavsett om det rör sig om betalade eller icke-betalande återförsäljare.

*PriceRunner motarbetar aktivt oseriösa företag men kan inte garantera att alla återförsäljare som finns listade är säkra. Vi tar tacksamt emot tips om du har haft dåliga erfarenheter av någon butik.

PriceRunner– enkla, omtänksamma och pålitliga

Enkla

PriceRunners motto är att göra svåra beslut enkla att fatta. Det skall vara enkelt att hitta rätt produkt, till rätt pris från rätt butik. PriceRunner presenterar information på ett lättförståeligt sätt.

Omtänksamma

PriceRunners lojalitet ligger hos konsumenterna. Allt vi företar oss tar sitt ursprung i att vi skall hjälpa människor till en bra affär.

Pålitliga

PriceRunners användare skall alltid kunna lita på att innehållet på tjänsten är korrekt, uppdaterad och oberoende. Konsumenter och oberoende organisationer kan skriva produktrecensioner på vår sajt. Våra kategorispecialister sammanställer köpråd och rekommendationer så att vi kan erbjuda konsumenten bästa möjliga hjälp inför ett köp. PriceRunner ägs inte av eller är beroende av någon tillverkare, återförsäljare eller annan organisation som skulle kunna ha intresse av att ge partisk information.

Annonsering på PriceRunner

PriceRunner har annonsering på sajten, men det är viktigt att påpeka att inget innehåll på sajten ändras enligt annonsörernas önskemål.

PriceRunner – lyssnar på konsumenter

PriceRunner tar gärna emot synpunkter och kommentarer från användare. Om du har något förslag på hur vi kan förbättra vår tjänst ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi vill hjälpa dig som konsument och ditt deltagande hjälper oss att nå vår vision.

PriceRunner - förändras och förbättras

Internet förändras och förbättras tack vara nya idéer och teknologier. Vi använder oss kontinuerligt av detta för att utveckla PriceRunner och erbjuda snabbare, bättre och mer detaljerad information.

Tips - säkrare shopping på Internet

Undvik shoppingbaksmälla! Vi har samlat 12 tips du bör tänka på vid handel på nätet, klicka här för att läsa tipsen.