Bli återförsäljare hos PriceRunner


2,7 miljoner unika besökare

PriceRunner.se har varje månad 2,7 miljoner unika besökare. Våra besökare är mycket köpstarka och genom att bli kund till PriceRunner kan dessa besökare enkelt komma i kontakt med er.

Gratis köpskydd

Öka din konvertering med PriceRunners köpskydd. Köpskydd är kostnadsfritt för återförsäljare och det finns möjlighet att få köpskyddsymbolen exponerad vid sitt företagsnamn i prislistningarna. Läs mer om köpskydd här.

Börja här!

Kontakta oss för att höra mer om just dina möjligheter!

*Obligatorisk

För att vi ska kunna starta ett samarbete måste din webbshop vara igång.



Namn*

E-mail*

Företag*

Hemsida*

Telefon*

E-handelslösning/plattform*

Länk till prisfil (om sådan saknas, skriv in er hemsideadress)*








Bli synlig för kunderna

80% av alla konsumenter undersöker priser och produkter på nätet innan de beslutar om vad eller hur de ska agera, så det gäller att göra sig synlig där konsumenten letar. PriceRunner samarbetar med över 1000 butiker som alla drar nytta av oss. Kontakta oss och vi hjälper dig att hitta den lösning som passar din butik bäst.


Listas gratis

PriceRunner listar även återförsäljare som inte är samarbetspartners. Dock får du fler fördelar av att vara listad som samarbetspartner. Men alla butiker och återförsäljare är välkomna - i våra vanliga kategorier listar vi återförsäljare som inte har ett samarbetsavtal.


Vad kostar det?

Du bestämmer dina kostnader på PriceRunner själv. Alla återförsäljare kan sätta en månadsvis budget - vilket gör att du alltid har kontroll över dina utgifter. Du betalar per klick (CPC). Kontakta oss för att få ett mer konkret prisförslag.


Hur funkar det?

De flesta återförsäljare skickar en fil med sina priser och produkter som PriceRunner sedan uppdaterar dagligen. Har du inte möjlighet att skapa en sådan fil så har PriceRunner möjlighet att dagligen automatiskt hämta dina priser, utan något arbete för din del. Läs om för- och nackdelar med den tjänsten och mycket annat gällande prisfiler här.

Du är alltid välkommen att kontakta oss direkt. Gå till vår kontaktsida.