E-handelslösningar

Att komma igång med sin e-handel är numera snabbt och enkelt - det finns många olika företag som erbjuder tjänster och lösningar för att bygga webbshoppar och även hela webbplatser. Prisklasserna varierar och det finns lösningar anpassade efter alla sorters behov och budgetar.

Fortfarande finns det e-handlare som har sina egna tekniska lösningar och system, det krävs dock fördjupade kunskaper och mer resurser för att det ska fungera på ett smidigt sätt.

Nedan presenteras e-handelsplattformar som PriceRunner har en god relation och regelbunden kontakt med. Inne på respektive plattforms hemsida kan du ta reda på vad de erbjuder utöver basfunktionerna*. Att välja någon av dessa plattformar ökar chansen för lyckad listning och aktivitet på PriceRunner.

*Samtliga plattformar erbjuder bygge och underhåll av webbshop, betalningssystem samt generering av prisfil anpassad för PriceRunner.


Det är äntligen enkelt att starta e-handel. Adaptive Shop är en skalbar lösning för modern e-handel.


Vi jobbar enbart med e-handel och fokuserar på att ge våra kunder de bästa verktygen för att nå framgång på nätet.


Textalk Webshop är Sveriges populäraste e-handelsplattform. Stora som små e-handlare väljer att starta webshop hos oss.


Hemsida24 är ett internetbaserat verktyg för att skapa hemsidor och e-butiker. Du får ett professionellt resultat samtidigt som du har full kontroll och kan uppdatera hemsidan från vilken dator som helst.


samarbete med passion och engagemang. Agilt arbetssätt för att ta tillvara på snabba förändringar, nya trender och innovationer. Skalbara lösningar så att du kan växa framgångsrikt med en leverantör.


Vi älskar handel, tror på tekniken och ser möjligheterna växa när den traditionella detaljhandeln möter de digitala plattformarna. Vårt uppdrag är att skapa rätt förutsättningar för framgångsrika webbutiker i alla branscher och i alla storlekar.


Detta är tjänsten för dig som vill ha en egen e-butik, administrera den på egen hand, göra jobbet själv och inte vill betala för support eller konsultation!


Nordisk e-handel är en komplett och startklar standardplattform som optimerar företags online försäljning, kundrelationer och orderflöden.


Sitoo gör det enkelt att driva butik oavsett kanal. Starta webshop med tilltalande design eller uppgradera din fysiska butik med ett molnbaserat kassasystem.


Askås har sedan 1997 utvecklat det som i dag är en av marknadens mest väl ansedda plattformar för e-handel. Oavsett om ni vill jobba med olika försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper så kan vi leverera en total lösning att växa i - här och nu men med framtiden i sikte!


SiteDirect grundades 2000 och är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder med målet att hjälpa dem att skapa framgångsrik och lönsam e-handel.


Quickbutik finns för dig som är resultatdriven och inte önskar att tekniken ska stå emellan din affärsidé och kunder. Med Quickbutik kan du starta och driva din webbutik tillväxt helt utan tekniska förkunskaper. Med några klick är du igång och har en färdig responsiv webbutik.


Wikinggruppen är med över 1 200 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer och erbjuder kompletta lösningar för alla typer av e-handel.

Har PriceRunner-koppling (feedgenerering):
C4 Media
SiteSmart
Svensk Webbhandel
3wportal
Cybernetic
Litium
E37
Prestaworks
SmartWeb
Enferno
Nordic Web Team
Webmercs
Talex